Βόμβα-κολάρο σε 18χρονη κοπέλα για λύτρα. Θρίλερ

Έδεσε βόμβακολάρο στο λαιμό 18χρονης και ζητάει λύτρα. Οι απεγνωσμένες προσπάθειες των πυροτεχνουργών και όλο το θρίλερ στην Αυσταλία.

Μια αυτοσχέδια βόμβα η οποία είναι δεμένη σαν κολάρο γύρω από τον λαιμό μιας κοπέλας προσπαθούν να εξουδετερώσουν οι αστυνομικοί σε ένα από τα πιο ακριβά προάστια του Σίδνεϋ της Αυστραλίας.

Όλα ξεκίνησαν όταν η 18χρονη κοπέλα πήρε τηλέφωνο στην αστυνομία και ανώτατος αξιωματικός της τελευταίας ανακοίνωσε ότι έχει γύρω από το λαιμό της μια βόμβα που παρόμοια δεν έχει ξαναδεί κανείς.

Το κορίτσι που είναι κόρη ενός από τους πλουσιότερους ανθρώπους στην Αυστραλία και εκτός από τη βόμβα-κολάρο, έχει στο λαιμό της και ένα σημείωμα με το οποίο πιστεύεται ότι ζητούνται λύτρα, ωστόσο οι πυροτεχνουργοί δεν είναι σε θέση ακόμα να το διαβάσουν.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της αστυνομίας, οι διαδικασίες είναι όλες σε εξέλιξη και το θρίλερ καλά κρατεί. Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή και πριν ανακοίνωσε ότι το κορίτσι με τη βόμβα-κολάρο δεν μπορεί να βγει με ασφάλεια ακόμα από μια έπαυλη στην οποία βρίσκεται.

Διαβάστε ποιοί κρύβονται πίσω από τη βόμβα στο Vive Mar στη Βούλα

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.