Τεράστιες ζημίες για το Zougla.gr του Τριανταφυλλόπουλου

Ανήσυχος ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος βλέπει το Zougla.gr να καταγράφει ζημίες στα διαφημιστικά έσοδα. Τι συμβαίνει με το γνωστό ενημερωτικό site του Τριανταφυλλόπουλου;

Η κρίση στο χώρο του τύπου, φαίνεται ότι επηρεάζει και το χώρο του ηλεκτρονικού τύπου. Τουλάχιστον, αυτό φανερώνουν τα στοιχεία του Zougla.gr του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. Υπάρχει, όμως και η αντίθετη άποψη για τις ξαφνικές ζημιές στο zougla.gr.

Αφιλόξενη επιχειρηματικά αποδεικνύεται η Ελλάδα, για τους “επώνυμους”, οι οποίοι δηλώνουν πάντα ζημίες και δεν πληρώνουν ποτέ εφορία.

Το πώς καταφέρνουν βέβαια, να έχουν κότερα, θηριώδη τζιπάκια, βίλες και Αρμάνι, αυτό το ξέρει ο εκάστοτε Υπουργός Οικονομικών.

Πτώση τζίρου κατά 16,28%, σημείωσε η εταιρεία ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΖΙ ΑΡ Α.Ε. σύμφωνα με τον τελευταίο ισολογισμό της χρήσης 2010. Αναλυτικά, από τζίρο 1.839.702,92 το 2009, έπεσε στα 1.540.249,27 ευρώ το 2010, παρά την τεράστια αύξηση της επισκεψιμότητας, όπως τουλάχιστον υποστηρίζει με ανακοινώσεις του το καλό και πολύ πλούσιο σε περιεχόμενο portal του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.
Αυτό είχε σαν συνέπεια, τα καθαρά κέρδη των 71.645,92 ευρώ του 2009, να “γυρίσουν” σε τεράστιες ζημίες ύψους 522.051, 59 ευρω το 2010.

Μετά τις εφημερίδες και τα κανάλια, που δήλωσαν όλα τεράστιες ζημίες, η κρίση πλήττει και τα ενημερωτικά portals και δείχνει πόσο αποτυχημένη είναι η οικονομική πολιτική της ύφεσης που ακολουθεί η κυβέρνηση και που στραγγαλίζει τις επιχειρήσεις με αποτέλεσμα, το κράτος να μην έχει να εισπράττει φόρους.

Διαβάστε πως ξεγέλασε την εφορία ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.