Βίντεο επίθεσης 11ης Σεπτεμβρίου από το διάστημα

Δείτε ένα εντυπωσιακό βίντεο της επίθεσης της 11ης Σεπτεμβρίου από το διάστημα. Το βίντεο κάνει το γύρο του κόσμου και εντυπωσιάζει.

Φωτογραφίες και βίντεο από το τρομοκρατικό χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου, όπως το είδαν οι αστροναύτες του Διεθνή Διαστημικού Σταθμού από το διάστημα, έδωσε για πρώτη φορά στη δημοσιότητα η NASA.

Ο αστροναύτης Frank Culbertson ήταν “ο μόνος Αμερικανός που δεν βρισκόταν στη Γη, την ημέρα που η Αμερική άλλαξε για πάντα”, όπως χαρακτηριστικά λέει ο ίδιος! Μαζί με τους Mikhail Tyurin και Vladimir Dezhurov, έγιναν μάρτυρες των επιθέσεων από μια εντελώς διαφορετική και μοναδική οπτική γωνία.

Ο αστροναύτης Frank Culbertson, με αφορμή την θλιβερή επέτειο της επίθεσης της 11ης Σεπτεμβρίου, εξομολογήθηκε ότι μόλις συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί, κατάλαβε πως τίποτε δεν θα ήταν ξανά το ίδιο για την χώρα του.

Στην ερώτηση πώς αισθάνεται ως ο μοναδικός αμερικανός που είχε την δυνατότητα να δει από το διάστημα τη στιγμή που “γραφόταν η μαύρη σελίδα της αμερικανικής ιστορίας”, απάντησε ως πατέρας και όχι ως αστροναύτης: ” Οι σκέψεις και οι προσευχές μας ήταν με όλους αυτούς που δοκιμάζονταν εκείνες τις ώρες. Αυτό που ήθελα ήταν να βεβαιωθώ πως η οικογένεια μου, τα παιδιά μου ήταν καλά. Και αντιλαμβάνεστε πόσο δύσκολο ήταν να πετύχω κάτι τέτοιο από τόσο μακρυά”.

Δείτε το βίντεο με την επίθεση της 11 Σεπτεμβρίου από το διάστημα:

Διαβάστε ποιος γνώριζε για το χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.