Νεές εξελίξεις: Κλείνει οριστικά το Alter;

Απλήρωτοι συνεχίζουν οι εργαζόμενοι στο Alter. Πώς θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους και ποιο το μέλλον με το πρόγραμμα του σταθμού;

Στον “αέρα” βρίσκεται ξανά το ζωντανό πρόγραμμα του καναλιού Alter, ωστόσο τα σενάρια αναφέρουν πως το μέλλον παραμένει αβέβαιο και η διάσωση μοιάζει πολύ δύσκολη υπόθεση.

Πίστωση τέλος, φαίνεται να δηλώνουν οι τεχνικοί και οι δημοσιογράφοι στην διοίκηση του Alter και ζητούν πλέον ανοιχτά τα δεδουλευμένα τους. Τα σενάρια του προηγούμενου δεκαπενθήμερου τόνιζαν πως η λύση των σημαντικών προβλημάτων που ταλανίζουν το κανάλι θα βρεθεί, ωστόσο με την απεργιακή κινητοποίηση αποδεικνύεται πως μάλλον η λύση δύσκολα θα βρεθεί.

Η διοίκηση άλλωστε δεν φαίνεται να έκανε πράξη την υπόσχεση της. Φήμες αναφέρουν πως το fund από την Argo Capital, οδεύει προς την έξοδο του Alter. Φήμες που προς το παρόν δεν επιβεβαιώνονται.

Σε ότι αφορά τις διαφημιστικές εταιρείες που συνεργάζονται με το alter, πληροφορίες από τον κλάδο υποστηρίζουν πως μάλλον οδεύουν προς αναπροσαρμογές σε ότι έχει να κάνει με το πελατολόγιο.

Οι τράπεζες ασκούν μεγάλες πιέσεις σε σύσσωμο τον κλάδο της διαφήμισης αλλά και των ΜΜΕ. Οι εκτιμήσεις είναι οδυνηρές και κάνουν λόγο ακόμα και για λουκέτα εντός του χρόνου

Άλλωστέ και ο Νίκος Χατζηνικολάου έγραψε στο twitter ότι δεν πρόκειται να λειτουργήσει το Alter, τουλάχιστον έως το τέλος του μήνα.

Διαβάστε γιατί το Mega σε κίνδυνο χρεοκοπίας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.