Amy Winehouse: ποια η τελική αιτία θάνατου

Εξομολόγηση-σοκ του πατέρα της Amy Winehouse, Mitch Winehouse για την αιτία του θανάτου της κόρης του.

Σχεδόν δύο μήνες μετά τον θάνατο της Amy Winehouse, που συγκλόνισε την παγκόσμια showbiz, ο πατέρας της, Mitch Winehouse, κάνει μια εξομολόγηση για το χαμό της πολυαγαπημένης του κόρης.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας της Amy Winehouse εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η 27χρονη τραγουδίστρια πέθανε λόγω της έλλειψης του αλκοόλ.

«Οτιδήποτε κι αν έκανε η Amy, το έκανε στην υπερβολή του. Έπινε ακραία, και ακραία ήταν η αποτοξίνωση στην οποία υπέβαλλε τον εαυτό της» είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Associated Press, ενώ πρόσθεσε ότι η Amy Winehouse υπέφερε πολύ από την έλλειψη του ποτού.

Μάλιστα, ήταν τόσο έντονα τα στερητικά σύνδρομα που βίωνε η Amy Winehouse, ώστε έχανε πλήρως τη συνείδησή της και την αίσθηση του χώρου.

Η άποψη αυτή του πατέρα της 27χρονης τραγουδίστριας συγκλίνει κατά πολύ με τις τοξικολογικές εξετάσεις που βγήκαν στα τέλη Αυγούστου και αποδεικνύουν πως στο σώμα της Amy Winehouse δεν υπήρχαν ναρκωτικές ουσίες, παρά μόνο ένα φάρμακο που χορηγείται σε όσους ασθενείς κάνουν αποτοξίνωση από το αλκοόλ.

Διαβάστε το τελευταίο sms της Amy Winehouse λίγο πριν πεθάνει και δείτε πως κατέρρευσε ο πατέρας στην κηδεία της Amy Winehouse.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.