Κανάκης-ΑΝΤ1: Ποια η αλήθεια για τη κόντρα τους

Ποια η αλήθεια για τις κακές σχέσεις Κανάκη με τον ΑΝΤ1; Τι θα συμβεί με το Ράδιο Αρβύλα, αυτή τη σεζόν;

Δυσαρεστημένους με τον ΑΝΤ1 θέλουν οι φήμες τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του. Αρκετοί μάλιστα υποστηρίζουν ότι το «μαχαίρι» που έβαλε το κανάλι του Αμαρουσίου στο κοστολόγιο της εκπομπής έκανε τον Κανάκη να σκέφτεται σοβαρά να διακόψει τη συνεργασία τους, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει το «Ράδιο αρβύλα» να μη βγει φέτος στον αέρα. Ποια είναι όμως η αλήθεια και τι σκοπεύει να κάνει η θεσσαλονικιώτικη παρέα;

Πρόκειται για ένα από τα πουλέν του ΑΝΤ1. Το «Ράδιο αρβύλα» από την ημέρα που μετακόμισε στη βραδινή ζώνη σημειώνει υψηλότατες τηλεθεάσεις. Ως εκ τούτου, καταφέρνει να κερδίζει και μεγάλο μέρος από τη διαφημιστική πίτα.

Ωστόσο, οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες που ισχύουν έχουν αναγκάσει όλους τους σταθμούς να βάλουν το μαχαίρι βαθιά στο πρόγραμμά τους, ακόμη και σε εκπομπές που σημείωσαν πετυχημένη πορεία. Τα σενάρια λοιπόν που φούντωσαν τις τελευταίες ημέρες θέλουν τη διεύθυνση του ΑΝΤ1 να έκανε μεγάλες περικοπές στην παραγωγή του «Ράδιο αρβύλα». Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρουμε ότι η εκπομπή είναι παραγωγή της εταιρείας του Αντώνη Κανάκη.

Και μπορεί ο παρουσιαστής να έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 αλλά, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ρυθμιστής αυτού του συμβολαίου είναι ο ίδιος ο Κανάκης.

Βασικός όρος στη μεταξύ τους συνεργασία είναι ότι τίποτε δεν πρόκειται να αλλάξει χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του δημιουργού της εκπομπής. Γι’ αυτό και κάποιοι πιστεύουν ότι οι περικοπές που έγιναν στην εκπομπή δυσαρέστησαν τόσο πολύ τον Κανάκη που να θέλει να αποσύρει την παρέα του από το κανάλι.

Πράγματι, υπήρξε αλλαγή στο κοστολόγιο της εκπομπής. Αυτή η αλλαγή αποφασίστηκε από τις αρχές του καλοκαιριού, αφού όλοι οι συντελεστές της εκπομπής αντιλαμβάνονται τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες. Σε συνάντηση που είχε μέσα στον Ιούλιο ο Αντώνης Κανάκης με τους υπεύθυνους του ΑΝΤ1 αποφασίστηκε μείωση στο κοστολόγιο της εκπομπής, που όμως δεν πρόκειται να προκαλέσει αλλαγές στο ύφος και στη θεματολογία της, αφού καμία από τις δύο πλευρές δεν θέλει να πειράξει την πετυχημένη συνταγή της.

Ετσι, o Αντώνης Κανάκης και οι υπόλοιποι συντελεστές της εκπομπής έφυγαν διακοπές αφήνοντας ικανοποιημένα τα στελέχη του καναλιού ότι και την επόμενη σεζόν θα βρίσκονται στο δυναμικό τους. Και πράγματι, η θεσσαλονικιώτικη παρέα είναι έτοιμη να επιστρέψει στις τηλεοπτικές οθόνες μας, νωρίτερα μάλιστα από την επίσημη έναρξη του προγράμματος του ΑΝΤ1.

Αν και στο κανάλι του Αμαρουσίου σκοπεύουν να ξεκινήσουν το καινούργιο πρόγραμμα στο prime time τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου, επιθυμούν να βγάλουν τους «αρβύλες» νωρίτερα στη μάχη. Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες, την ίδια επιθυμία έχουν και τα μέλη της συντροφιάς που όλο αυτόν τον καιρό έχουν… φορτώσει με αρκετά και θέλουν να βγουν και να τα πουν.

Αλλωστε, όλο το καλοκαίρι ο κόσμος που τους πλησίαζε τους ζητούσε να συνεχίσουν να ρίχνουν… αρβύλες και την έντονη σάτιρα σε αυτούς που πρέπει. Ετσι, τις επόμενες ημέρες οι «αρβύλες» πιάνουν δουλειά πιο… αγανακτισμένοι από ποτέ. Οι Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς, Στάθης Παναγιωτόπουλος και Χρήστος Κιούσης θα συναντηθούν με όλους τους συνεργάτες τους και θα βάλουν τις ιδέες τους κάτω για να αποφασίσουν τι καινούργιο θα κάνουν στην εκπομπή.

Βέβαια, απόφασή τους είναι να μην αλλάξουν πολλά πράγματα αλλά να σατιρίσουν πιο έντονα τα κακώς κείμενα της εγχώριας πολιτικής σκηνής.

Ετσι, παρά τις ράδιο αρβύλες που ακούγονται τον τελευταίο καιρό, οι «Ράδιο αρβύλα» είναι έτοιμοι να πιάσουν ξανά τις θέσεις τους στο στούντιο και για τρεις μέρες την εβδομάδα να δείχνουν ότι υπάρχει κι αυτή η τηλεόραση.

Διαβάστε γιατί το ΕΣΡ έριξε βαρύ πρόστιμο στο Ράδιο Αρβύλα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.