Γνωστός παρουσιαστής: “Η Μενεγάκη είναι για λύπηση”

Ποιος γνωστός παρουσιαστής κατηγορεί την Ελένη Μενεγάκη; Τι αντιδράσεις προκαλεί στο χώρο της showbiz η ενίσχυση από το κράτος της πολύτεκνης μητέρας Ελένης Μενεγάκη;

Πόλεμο δέχεται από τα media η Ελένη η Μενεγάκη, από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε πως δέχεται επίδομα από τον ΟΓΑ λόγω τριτεκνίας.

Συγκεκριμένα από το 2008 η βασίλισσα της πρωινής ζώνης και μέλλουσα και της μεσημβρινής, έχει καταθέσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά στον Δήμο Μελισίων προκειμένου να προωθηθούν στον ΟΓΑ και να λαμβάνει ένα οικονομικό επίδομα της τάξεως των 1800 ευρώ το χρόνο.

Τι το ήθελε η γυναίκα; Από την ώρα που μαθεύτηκε βγήκαν όλοι στα κανάλια να την κατασπαράξουν.

Οι απόψεις βέβαια, ευτυχώς, ποικίλουν. Εντύπωση όμως προκάλεσε η δήλωση του Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη που με πολύ έντονο ύφος χαρακτήρισε το γεγονός αυτό και την Ελένη Μενεγάκη.

«Είναι για λύπηση, δεν χρειάζεται σχολιασμό. Είναι γελοίο. Άλλο τι έχει δικαίωμα να κάνει ο καθένας και άλλο πως φαίνεται σε μια κοινωνία.» είπε και πολύ επικριτικά.

Αυτό έγινε κατά τη διάρκεια της σημερινής εκπομπής Πολύ μπλα μπλα, όπου μόνο η Όλγα Λαφαζάνη πήρε θέση και υπερασπίστηκε την Ελένη Μενεγάκη. Λίγο μετά, κάπως πιο ουδέτερη, όπως οφείλει και να είναι, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, εξέφρασε και την δική της άποψη λέγοντας πως απ’τη στιγή που πληρώνει τους φόρους της και είναι σε όλα νόμιμη γιατί να μην λάβει το σχετικό επίδομα;

Απορίας άξιο είναι πάντως όχι που “καταδέχεται”, όπως λένε, η Ελένη Μενεγάκη να παίρνει αυτό το ευτελές, μπροστά στις αποδοχές της, επίδομα αλλά που όλα τα “σκάνδαλα” προκύπτουν πάντα λίγο πριν την πρεμιέρα της εκάστοτε εκπομπής.

Διαβάστε ποια παρουσιάστρια ζήτησε να πάει απέναντι στη Μενεγάκη και ποια είναι η αλήθεια για την εγκυμοσύνη της Μενεγάκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.