Ορθούλα Παπαδάκου: Τι αποκάλυψε για σοβαρό πρόβλημα υγείας της

Δύσκολες ώρες πέρασε η Ορθούλα Παπαδάκου, με το σοβαρό πρόβλημα υγείας, που την ταλαιπωρεί. Πως περιγράφει η ίδια το πρόβλημα υγείας της;

Συνεχίζεται ο Γολγοθάς για την Ορθούλα Παπαδάκου! Η TV persona δίνει μια νέα μάχη με το πρόβλημα υγείας της, έχοντας στο πλευρό της τους συγγενείς και τους φίλους της, οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να πολεμήσουν μαζί της μέχρι να έρθουν τα πολυπόθητα αποτελέσματα.

Η τόλμη της ξανθιάς καλλονής να αποκαλύψει ότι έχει αυτοάνοσο νόσημα, το οποίο βρίσκεται σε αρχικό στάδιο και το ερευνούν οι γιατροί, έρχεται να προσθέσει νέα αγωνία στην ίδια και στους δικούς της ανθρώπους.

Η νέα αποκάλυψη της Ορθούλας Παπαδάκου έγινε χθες και απέδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι ένα παλικάρι που δεν θέλει να κρύβει τίποτα από τον κόσμο που την υπεραγαπά. Οι δηλώσεις μπορεί να σοκάρουν, αλλά πάνω απ’ όλα είναι μέσα από τα βάθη της ψυχής της.

«Πέρασα τρεις πολύ δύσκολους μήνες, μπορεί από τους πιο δύσκολους στη ζωή μου. Ζούσα και δεν ήξερα τι μου γινόταν. Ζούσα με φόβο για περίπου ενάμιση μήνα. Στην αρχή οι γιατροί μού είπαν ότι είχα πάθει τέσσερα εγκεφαλικά» ανέφερε η ίδια. Η Ορθούλα Παπαδάκου προσπαθούσε να εξηγήσει τα συμπτώματά της στους γιατρούς και κανείς δεν μπορούσε να τα καταλάβει, μέχρι που κάποιος γιατρός τής εξήγησε πως τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε δεν ήταν εγκεφαλικά και ότι θα έπρεπε να επισκεφτεί έναν νευρολόγο. «Μου σύστησαν να πάω να δω έναν γιατρό, και με κατάλαβε αμέσως. Μου είπε ότι έχω αυτοάνοσο νόσημα. Δημιουργείται από μόνο του. Είμαι ευχαριστημένη και με έχει βάλει σε μια αγωγή».

Οπως ανέφερε στη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή του Star «Πρωινή Μελέτη», βρίσκεται στο πρώτο στάδιο του αυτοάνοσου νοσήματος, το οποίο οι γιατροί παρακολουθούν.

Παράλληλα, περιέγραψε με λεπτομέρειες, το πρόβλημα υγείας και πώς ένιωθε όλο αυτό το διάστημα: «Αρχισε να μουδιάζει το χέρι μου και έπαθα κρίση πανικού. Ενα μήνα μετά, το χέρι μου αρχίζει να τρέμει. Μούδιασε το κεφάλι μου, το χέρι μου και το πόδι μου.»

Πάντως, η Ορθούλα Παπαδάκου και σε αυτή τη μάχη θα έχει δίπλα της τους δικούς της ανθρώπους, τον πατέρα της και τη μητέρα της, στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία, αλλά και τους φίλους της και συγγενείς που από την πρώτη στιγμή της περιπέτειάς της βρίσκονται στο πλευρό της και τη στηρίζουν.

Ετσι, με τη βοήθεια του Θεού, αλλά και με τη γενναιότητα που διαθέτει η Ορθούλα, όλοι εύχονται να ξεπεράσει και αυτό τον σκόπελο στη ζωή της.

Διαβάστε ποιο το σοβαρό πρόβλημα υγείας της Ορθούλας Παπαδάκου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.