Γνωστή παρουσιάστρια: «Έκανα 2 χρόνια ψυχανάλυση»

Ποια γνωστή παρουσιάστρια παραδέχθηκε ότι έκανε ψυχανάλυση για προσωπικούς της λόγους; Γιατί οδηγήθηκε στη ψυχανάλυση και τι είπε για τη καριέρα της;

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε συνέντευξή της δεν δίστασε να αποκαλύψει πώς έχει κάνει δυο χρόνια ψυχανάλυση και αναφέρει τους λόγους που οδηγήθηκε σε αυτό.

«Έχω κάνει, στο πρόσφατο σχετικά παρελθόν μου, δυο χρόνια ψυχανάλυση για δικά μου προσωπικά προβλήματα. Για τον ξαφνικό χαμό του μπαμπά μου, για το φόβο του θανάτου, για να πάρω απόφαση την απώλεια και να μην παθαίνω κρίσεις πανικού.»

Όσον αφορά στα επαγγελματικά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε:

Αυτό που περάσαμε τώρα, πέρυσι, στο κανάλι δεν ήταν θέμα για να κάνω ψυχανάλυση, αλλά για να στηριχτώ στις δυνάμεις μου και να επαναπροσδιορίσω τους στόχους μας.
Το χαστούκι ήταν δυνατό, δεν λέω. Είχαμε αγαπηθεί από τον κόσμο, πηγαίναμε πολύ καλά και ξαφνικά κάναμε αναγκαστική αργία λόγω της κατάστασης για ενάμιση μήνα. Συνειδητοποίησα πόσο αναλώσιμα και προσωρινά είναι όλα.»

Δουλεύω χρόνια πολλά, πριν τελειώσω το σχολείο, από το πρωί ως το βράδυ. Ένιωθα άχρηστη και παροπλισμένη και καταλάβαινα πως οι άνθρωποί μου, η ομάδα μας, ήταν σε ακόμη πιο δύσκολη θέση, γιατί είχαν να αντιμετωπίσουν όχι το ευ ζην αλλά την ίδια την επιβίωση. Και ξέρεις τι με θύμωνε;Τι με έκανε έξαλλη; Που μου έλεγαν «έλα, μωρέ. Τι ανάγκη έχεις εσύ; Θα έχεις περισσότερο χρόνο να οργανώσεις το γάμο σου».

Δείτε το χλιδάτο γάμο της Σταματίνας Τσιμτσιλή με λιμουζίνα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.