«Βάλτε με απέναντι στη Μενεγάκη»

Ποιά παρουσιάστρια του Star θέλει να βρεθεί απέναντι στη Μενεγάκη στη μεσημεριανή ζώνη και τί concept ποτείνει για το μεσημεριανό της;

Η Τατιάνα Στεφανίδου έφερε τα πάνω κάτω δηλώνοντας πως θέλει να αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο την Ελένη Μενεγάκη στη μεσημεριανή ζώνη.

Η πρόταση της Τατιάνας Στεφανίδου στον διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης του καναλιού άφησε άφωνους όλους όσοι ενημερώθηκαν. Η δημοφιλής παρουσιάστρια ούτε λίγο ούτε πολύ ζήτησε από μόνη της να βρεθεί αντιμέτωπη με την Ελένη Μενεγάκη στη μεσημεριανή ζώνη.

Τόσο η Ελεονώρα Μελέτη όσο και η Τατιάνα Στεφανίδου ήταν ήδη υποψιασμένες ότι το κανάλι μπορεί να τις χρησιμοποιήσει απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη. Ωστόσο καμία επίσημη συζήτηση δεν είχε γίνει με τις δύο κυρίες. Το θέμα μάλιστα είχε τελειώσει, αφού ήδη είχε γνωστοποιηθεί ότι το κανάλι συνεχίζει κανονικά το πρόγραμμά του, παρά τις αλλαγές στον Alpha.

Αυτά όμως μέχρι τη στιγμή που άνοιξε η πόρτα του διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης του καναλιού Σταμάτη Μαλέλη και η Τατιάνα Στεφανίδου μπήκε μέσα και ζήτησε από το κανάλι -σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες- να τη χρησιμοποιήσει στο μεσημεριανό, στην ώρα του «Καφέ με την Ελένη». «Βάλτε με απέναντι από τη Μενεγάκη» ήταν η πρόταση-βόμβα που έκανε η παρουσιάστρια στον Σταμάτη Μαλέλη.

Παρ’ όλο που η Τατιάνα Στεφανίδου αποφάσισε τελευταία στιγμή να αλλάξει το κόνσεπτ της εκπομπής της, όσοι τη ζουν αυτές τις ημέρες της προετοιμασίας διακρίνουν έναν απίστευτο ενθουσιασμό στο πρόσωπό της. Ο ενθουσιασμός αυτός άλλωστε οδήγησε τα βήματά της στο γραφείο του Σταμάτη Μαλέλη. Η Τατιάνα Στεφανίδου πιστεύει τόσο πολύ στο νέο της τηλεοπτικό προϊόν που δεν διστάζει να προκαλέσει τον όποιο ανταγωνισμό.

H Τατιάνα Στεφανίδου προχωράει σε νέο concept εκπομπής, με τίτλο «Μίλα». Θα θυμίζει έντονα το «Sex and the city», προσαρμοσμένο βέβαια στα ελληνικά δεδομένα. Δίπλα της θα βρίσκονται άλλες τρεις επιτυχημένες στον τομέα τους γυναίκες.

Ήδη έχουν κλείσει η Μαρία Σταματέρη και η Sunny Μπαλτζή. Αναζητείται η τέταρτη της παρέας. Στη νέα εκπομπή της η Τατιάνα Στεφανίδου, σε ρόλο Σάρα -Τζέσικα Πάρκερ, θα προσπαθεί να αποκωδικοποιεί από κάθε πλευρά τον μοναδικό κόσμο των γυναικών.

Διαβάστε τί είπε η Τατιάνα Στεφανίδου για το κέρατο στη ζωή της, γιατί είναι έξαλλη η Στεφανίδου με τη Λαμπίρη και τους σεισμούς που προκάλεσε στα κανάλια η μετακίνηση της Μενεγάκη στο μεσημεριανό.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.