Τζέση Παπουτσή: Τι αποκάλυψε για πρόβλημα υγείας της

‘Ωρες αγωνίας πέρασε η γνωστή ηθοποιός λόγω του προβλήματος υγείας, που διαπιστώθηκε. Η περιπέτειά της ξεκίνησε όταν ψηλάφισε τον όγκο στο κεφάλι της.

Εζησε ό,τι ακριβώς βίωνε στη θεατρική σκηνή την περασμένη σεζόν. Υποδυόταν μια νοσοκόμα, στο πρόσωπο της οποίας έβρισκε αντίδοτο στη θλίψη του ένα παιδί με καρκίνο.

Την ίδια εποχή -και αυτό το γνώριζαν ελάχιστοι- η Τζέση Παπουτσή έδινε κουράγιο στον εαυτό της και στους οικείους της για το πλέον αναπάντεχο. Εντόπισε έναν όγκο στο κεφάλι της και χρειάστηκε άμεση εισαγωγή στο νοσοκομείο. Εχοντας στο πλευρό της τον γιο της και τον σύζυγό της ταξίδεψε στη Σκωτία και νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο που ειδικεύεται σε ανάλογες επεμβάσεις.

Η τόσο αγαπητή στον κόσμο πρωταγωνίστρια χρειάστηκε να υποβληθεί σε πολύ λεπτή χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι, για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα υγείας της. Φύσει και θέσει αισιόδοξος άνθρωπος, αντιμετώπισε με σθένος το πρόβλημά της. Ηταν μάλιστα αυτή που έδινε δύναμη στους δικούς της ανθρώπους, όπως και στην Αννα Φόνσου, με την οποία συναντιόταν καθημερινά επί σκηνής για τις ανάγκες του συγκλονιστικού έργου του Ερίκ Εμανουέλ Σμιτ «Οσκαρ» που ανέβασαν την περσινή σεζόν με επιτυχία.

Η Τζέση Παπουτσή πέρασε ώρες γεμάτες αγωνία μέχρι να μάθει την αλήθεια. Δεκατέσσερις ημέρες ήταν σε απίστευτη ένταση. Τόσο κράτησε το μαρτύριό της. Η περιπέτειά της ξεκίνησε όταν ψηλάφισε τον όγκο στο κεφάλι της. Την επόμενη ημέρα ζήτησε τη γνώμη γιατρού και αμέσως ξεκίνησε τις εξετάσεις. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι ήταν μηνιγγίωμα. Πρόκειται για όγκο του νευρικού συστήματος, που αναπτύσσεται από τις μεμβράνες που περιβάλλουν τον εγκέφαλο και τον νωτιαίο μυελό.

Στις περισσότερες περιπτώσεις οι όγκοι είναι καλοήθεις. Σε κάποιες σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να είναι και κακοήθεις. Ωστόσο, ακόμη και στις περιπτώσεις που ο όγκος είναι καλοήθης, μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα λόγω της θέσης στην οποία αναπτύσσεται, όπως ανεπάρκειες, ενώ μερικές φορές μπορεί να απειλήσει και τη ζωή του ασθενούς.

ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ
Η Τζέση Παπυτσή έπρεπε να υποβληθεί στη λεπτή επέμβαση. Και μπορεί ο περίγυρός της να είχε γονατίσει από την αναμονή και την αγωνία, αλλά η ίδια είχε πάντα πολύ καλή διάθεση, ακόμη και την ώρα που περνούσε την πόρτα του χειρουργείου.

Ευτυχώς, το μηνιγγίωμα ήταν καλοήθες. Δύο εβδομάδες έμεινε η Τζέση Παπουτσή στο νοσοκομείο και όλα πήγαν καταπληκτικά, όπως ακριβώς της είχε πει ο θεράπων ιατρός της. Τώρα, η Τζέση είναι καλύτερα από ποτέ και ανυπομονεί να ξαναβγεί στη σκηνή για να έχει και πάλι αυτή τη ζεστή επαφή με τον κόσμο, που χρόνια τώρα την κρατάει στην πρώτη θέση. Κι εκείνο που κάνει μετά το πρόβλημα υγείας της είναι να λέει σε όλους, γνωστούς και άγνωστους, ότι η έγκαιρη διάγνωση σώζει ζωές.

Επιστροφή στο σανίδι τη νέα σεζόν
Η Τζέση Παπουτσή, μία από τις καλύτερες και πιο δημοφιλείς ηθοποιούς της γενιάς της, ετοιμάζεται να επανέλθει δριμύτερη στο σανίδι. Θα υποδυθεί τη Φρόσω, την αδελφή του «Πολίτη Γ’ κατηγορίας», ρόλο που θα ερμηνεύει ο Στάθης Ψάλτης στην ομότιτλη κοινωνικοπολιτική σάτιρα του Γιώργου Κωνσταντίνου, ο οποίος υπογράφει και τη σκηνοθεσία και θα ανεβεί αρχές Οκτωβρίου στο θέατρο «Ζίνα».

Η χαρά της Τζέσης είναι μεγάλη για αυτήν τη συνεργασία, γιατί έχει χρόνια να υπηρετήσει την ελληνική κωμωδία, ένα θεατρικό είδος που λατρεύει.

Διαβάστε για το πρόβλημα υγείας που αναστάτωσε τη Τζένιφερ Άνιστον και τι είπε η Φαίη Σκορδά για το πρόβλημα υγείας της.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.