«Έχω το Βορίδη να κρατά «ζωντανό» τον Καραμανλή»

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης και μίλησε για την πολιτική σχέση Καραμανλή-Βορίδη.

«Έχω βάλει έναν από τους σολίστες μου να κρατά ζωντανό το θέμα Καραμανλή» λέει ο Γιώργος Καρατζαφέρης για το βουλευτή του ΛΑΟΣ Μάκη Βορίδη. Μιλά επίσης για το σενάριο περί παρουσίας της Ντόρας Μπακογιάνη στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΛΑΟΣ.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ χαρακτηρίζει το Μάκη Βορίδη – ο οποίος πρόσφατα είχε πλέξει το εγκώμιο του Κώστα Καραμανλή– ως έναν «από τους καλύτερους σολίστες» .

Για τον Κώστα Καραμανλή και το ενδεχόμενο επιστροφής του ακόμα και στην ηγεσία της ΝΔ είναι σαφής : «Πιστεύω ότι ο Κώστας Καραμανλής δικαιούται να περιμένει ένα αύριο, το οποίο δεν δικαιούται να περιμένει ο Κώστας Σημίτης»

Στην ίδια συνέντευξη ο Γιώργος Καρατζαφέρης ερωτάται για το ενδεχόμενο να προσχωρήσουν στο ΛΑΟΣ βουλευτές της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» και λέει πώς δεν πρόκειται να κάνει κάποια κίνηση που θα θεωρηθεί «πατητή» στην Ντόρα Μπακογιάννη ενώ πλέκει το εγκώμιο του Χρήστου Μαρκογιαννάκη και του Γιώργου Κοντογιάννη.

Απαντώντας στο ερώτημα για την πιθανότητα να είναι η Ντόρα Μπακογιάννη πρώτη στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΛΑΟΣ , λέει μεταξύ άλλων : «Η κυρία Μπακογιάννη είναι μια ζωντανή μονάδα. Από κει και πέρα σαφώς βλέπω ότι η βουλευτική αυτάρκεια είναι εξαιρετικά δύσκολη, αλλά πιστεύω ότι έχει την ευφυΐα την οποία είχε ο πατέρας της όταν βρέθηκε σε δύσκολές στιγμές».

Διαβάστε πως κινδύνεψε η ζωή του Γιώργου Καρατζαφέρη, γιατί κατέρρευσε η Ντόρα Μπακογιάννη στη Βουλή και τα σενάρια επιστροφής Καραμανλή στην αρχηγία της ΝΔ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.