Δημοφιλής σειρά κόβεται από το Mega

Αίσθηση προκάλεσε η απόφαση του Mega να κόψει δημοφιλή σειρά από το πρόγραμμά του. Γιατί το Mega μειώνει δραστικά το πρόγραμμά του;

Aνατροπών συνέχεια στο πρόγραμμα του MEGA λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα του.

Οριστικά κόβεται από το πρόγραμμα Mega οι σειρές «Μπαρμπαστρούμφ» και «50 – 50».

Ακόμη εξετάζεται το ενδεχόμενο ένταξης του «Just the two of us» στο πρόγραμμα του Mega. Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν ως το τέλος της εβδομάδας αν και όπως όλα δείχνουν το σόου μένει εκτός.

Οι αποφάσεις για το κόψιμο εκπομπών και σειρών του Mega οφείλονται στις δραστικές περικοπές που εφαρμόζει και στο πρόγραμμά του και στο προσωπικό του το Mega.

Εξελίξεις στο πρόγραμμα των καναλιών:

Ραγδαία αύξηση των video views σε όλο το site του Mega για το μήνα Σεπτέμβρη (+46%) με 6.975.950 views. Ο μέσος όρος της εβδομάδας ήταν 1.600.000 με μεγαλύτερη βαρύτητα το τελευταίο 15ήμερο. Τα mini sites που οδήγησαν σ αυτή την αύξηση ήταν τα Mega Γεγονότα, Έρωτας & Τιμωρία, Εδέμ, Patty, Ζωή της Άλλης.

Αρχίζουν δειλά – δειλά οι παρουσιάσεις προγράμματος των ιδιωτικών καναλιών. Πρώτο το Mega το οποίο βάζει τις τελευταίες πινελιές για την παρουσίαση του που έχει προγραμματιστεί για το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας, 10 Οκτωβρίου.

Σημαντική πτώση τηλεθέασης των ανταγωνιστικών εκπομπών έχει προκαλέσει η είσοδος της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη στην μεσημεριανή ζώνη. Στα νεανικά κοινά η «Ελένη» άγγιξε το 30% την ώρα που το αντίπαλο «Made in Star» κινείται στα όρια του 10%.

Μετά την προβολή του τρέιλερ όλα είναι είναι έτοιμα για την πρεμιέρα της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 «Πρωινό ΑΝΤ1». Σύμφωνα με πληροφορίες ειδικό ρόλο στην μαραθώνια εκπομπή αναμένεται να έχει και η Κατερίνα Ζαρίφη.

Εντυπωσιακή είσοδο στους πίνακες τηλεθέασης έκανε η καθημερινή σειρά «Μυστικά της Εδέμ» του Mega, αγγίζοντας το 50%.

Διαβάστε γιατί το Mega αντιμετωπίζει ενδεχόμενο χρεοκοπίας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.