Η Apple παρουσίασε το νέο iPhone 4S, χαρακτηριστικά

Επίσημη παρουσίαση του νέου iPhone 4s. Τί τεχνικά χαρακτηριστικά θα έχει το νέο iPhone της Apple;

Η νέα έκδοση του δημοφιλέστερου smartphone δεν θα ονομάζεται iPhone 5, αλλά iPhone 4s και έρχεται αρκετά βελτιωμένο κυρίως στον τομέα των επιδόσεων, ενσωματώνοντας τον διπύρηνο επεξεργαστή Α5 και διαθέτοντας κάμερα 8MP.

Η παρουσίαση του iPhone 4s διεξήχθη κατά τη διάρκεια του συνεδρίου «Let’s talk iPhone», στην οποία τελικά δεν παρέστη ο Στιβ Τζομπς που φερόταν ότι θα έκανε μια εμφάνιση-έκπληξη.

Το smartphone iPhone 4s εξωτερικά μοιάζει πάρα πολύ με τον προκάτοχο του, iPhone 4, με τη διαφορά ότι είναι αρκετά λεπτότερο.

Το λειτουργικό σύστημα το οποίο θα χρησιμοποιεί το iPhone 4s έιναι το νέο iOS 5 και ο καινούριος επεξεργαστής είναι 7 φορές ταχύτερος σε επεξεργασία γραφικών και 2 φορές δυνατότερος σε υπολογιστική ισχύ.

Το iPhone 4s εφοδιάζεται με 2 κεραίες για να αποφευχθούν τα γνωστά προβλήματα του προκάτοχου του όσον αφορά την ισχύ του σήματος.

Οι τιμές ξεκινούν από 199$ στις ΗΠΑ για την έκδοση iPhone 4s των 16GB, ενώ η έκδοση iPhone 4s των 64GB θα φτάνει τα 400$.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια επίδειξης των δυνατοτήτων του νέου λογισμικού-που μετατρέπει φωνητικές εντολές σε κείμενο- ο Scott Forstall, έδωσε φωνητική εντολή στη συσκευή του να του βρει τα κοντινότερα εστιατόριο με ελληνικό φαγητό.

Διαβάστε τις φήμες για το χαμένο iPhone 5 και ποιοί οι κίνδυνοι από τη χρήση smartphones.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.