Χριστοδούλου: “Η Καινούργιου έχει πλαστικό μπούστο”

Γιατί ο Νότης Χριστοδούλου δήλωσε για την Κατερίνα Καινούργιου οτι έχει “πλαστικό μπούστο”; Τι τον έκανε έξαλλο με τη συμπεριφορά της;

Σε κόντρα μεγατόνων εξελίσσεται η σχέση μεταξύ της Κατερίνας Καινούργιου και του Νότη Χριστοδούλου μετά και τις τελευταίες δηλώσεις του ενός για τον άλλον.

Το καμπανάκι στο δεύτερο γύρο το χτύπησε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία δήλωσε στο περιοδικό Glam: “Πρέπει να σταματήσουν να κλαψουρίζουν αυτοί που έμειναν εκτός τηλεόρασης και αναφέρομαι στον Νότη Χριστοδούλου. Ουδείς αναντικατάστατος”.

«Πληρωμένη» απάντηση με το γάντι έδωσε μέσω facebook ο Νότης Χριστοδούλου στην Κατερίνα Καινούργιου, η οποία σε πρόσφατη συνέντευξή της τον κατηγόρησε ότι «κλαψουρίζει» που έμεινε εκτός τηλεόρασης λέγοντας μάλιστα χαρακτηριστικά: «Ουδείς αναντικατάστατος».

Ο Νότης Χριστοδούλου, χωρίς να αναφέρει βέβαια σε ποιον στέλνει το μήνυμα, έγραψε στο facebook του, αφήνοντας σαφές υπονοούμενο ότι πρόκειται για την Κατερίνα Καινούργιου:

«Και ακούω και διαβάζω και κυρίως σκέφτομαι πριν μιλήσω γιατί πολύ απλά δεν χρησιμοποιώ τρέσες. Φθηνός τρόπος αυτοπροβολής και διαφήμισης αλλά δικαιολογημένος όταν το μόνο που έχει να προβάλει κανείς είναι ένα πλαστικό μπούστο. Δεν έχω μιλήσει ακόμα από επιλογή»

Δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα…

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.