Dancing on ice: ποιοι διάσημοι θα συμμετέχουν

Ποιοι θα συμμετέχουν τελικά στο Dancing on ice; Διαβάστε τα ονόματα των διασήμων που θα διαγωνιστούν πάνω στον πάγο.

Εδώ και πολύ καιρό αρκετοί διάσημοι έχουν φορέσει τα παγοπέδιλά τους διεκδικώντας μια θέση στα live του Dancing on ice. Τελικά όμως, μόνο δώδεκα είναι αυτοί που απέδειξαν ότι μπορούν να σταθούν στον πάγο και κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για το διαγωνιστικό show.

Αυτοί λοιπόν (με αλφαβητική σειρά) είναι οι διάσημοι που θα συμμετέχουν στο Dancing on ice: Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Θέμης Γεωργαντάς, Μαριάννα Καλλέργη, Βασίλειος Κωστέτσος, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, Χριστίνα Παππά, Ιωάννα Πηλιχού, Σάγια, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Κώστας Φραγκολιάς, Γιώργος Χειμωνέτος και Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

Οι δώδεκα αυτοί διάσημοι λοιπόν θα είναι αυτοί που θα διαγωνιστούν στα live του Dancing on ice που θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στις 9 το βράδυ με παρουσιάστρια την Τζένη Μπαλατσινού και κριτική επιτροπή τους Έλενα Παπαρίζου, Αλέξη Κωστάλα, Πέτρο Κωστόπουλο. Κι είναι σίγουρο ότι και οι δώδεκα θα βάλουν τα δυνατά τους για να κάνουν όσο δυσκολότερες φιγούρες γίνεται προσπαθώντας να κερδίσουν όσο περισσότερη προβολή γίνεται.

Διαβάστε ποιος ηθοποιός σκέφτηκε να δώσει τέλος στη ζωή του.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.