Κούγιας: «Ο Λαζόπουλος ήταν ερωτευμένος μαζί μου»

Ποιός είπε στον Κούγια οτι ο Λάκης Λαζόπουλος ήταν ερωτευμένος μαζί του; Τι είπε ο Κούγιας για τη Βατίδου και το παρελθόν τους;

Για τα ευτυχισμένα παιδικά του χρόνια, την οικονομική κρίση, την πρώην σύζυγό του Εύη Βατίδου, αλλά και τον Λάκη Λαζόπουλο, μίλησε σε συνέντευξή του ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας.

Μιλώντας στο περιοδικό «Λοιπόν», ο δικηγόρος σχολίασε την έντονη κριτική που του ασκείται από το Λάκη Λαζόπουλο, λέγοντας ότι η εικόνα του με τα χρόνια έχει διαστρεβλωθεί τελείως από τον παρουσιαστή.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «ενώ ξέρει τι κάνω κάθε μέρα στη ζωή μου, παίρνει κάποιες προσωπικές μου στιγμές και προσπαθεί μέσα από αυτές να αλλοιώσει ό,τι με αφορά».

Σε ερώτηση σχετικά με προηγούμενες δηλώσεις του ότι ο Λάκης Λαζόπουλος ήταν ερωτευμένος μαζί του, απάντησε πως «μου το είπε ο Στάθης Ψάλτης. Ως νέος δικηγόρος έκανα τα συμβόλαια του Ψάλτη, ο οποίος τότε ζητούσε να του γράφει τα κείμενα ο άγνωστος σε όλο τον κόσμο Λάκης Λαζόπουλος. Γνωριστήκαμε σε ένα μικρό σπίτι που είχε ο Ψάλτης στην Κυψέλη. Μετά άρχισε να γράφει κάποια θεατρικά έργα και πάντα είχε μέσα τον Αλέξη Κούγια. Ρώτησα τον Ψάλτη: ‘Τι έχει πάθει αυτός;’ , και μου είπε: ‘είναι ερωτευμένος μαζί σου’».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στα επεισόδια που ακολούθησαν το χωρισμό του με την Εύη Βατίδου, λέγοντας ότι «θα μπορούσα να μην αντιδρώ στις επιθέσεις που δεχόμουν και να μην κάνω ούτε μια δήλωση. Κάποια στιγμή έγιναν τόσο χοντροκομμένα τα πράγματα, ο Σταμάτης Μαλέλης χρησιμοποιούσε την προσωπική μου ζωή για να κάνει τηλεοπτικά γνωστή την πρώην γυναίκα μου, μη σκεπτόμενος τις επιπτώσεις που θα είχε αυτό στο μέλλον των παιδιών μας. Μου το έχει ομολογήσει και ο ίδιος και μου έχει ζητήσει συγγνώμη».

Σε ερώτηση αναφορικά με τις σχέσεις που διατηρεί σήμερα με το πρώην μοντέλο, ο Αλέξης Κούγιας απέφυγε να απαντήσει, σημειώνοντας μόνο ότι «προτιμώ από όλη αυτή την ιστορία να μείνει το γεγονός ότι γεννήθηκαν δύο αριστουργήματα», εννοώντας τα παιδιά τους.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.