Γιατί το ψευδοκράτος συνέλαβε Κύπριο υπουργό

Γιατί το ψευδοκράτος συνέλαβε παράνομα πρώην Κύπριο υπουργό; Για ποια σεξουαλικά εγκλήματα κατηγορείται; Τι απαντά η κυπριακή κυβέρνηση;

Στα μπουντρούμια του Αττίλα ο πρώην υπουργός οικονομικών Μιχάλης Σαρρής, ο οποίος συνελήφθη χθες παράνομα από την ψευδοαστυνομία με την κατηγορία ότι υπέπεσε σε ερωτικό αδίκημα με ένα ανήλικο και κατηγορείται για «σεξουαλική σχέση ενάντια στους νόμους της φύσης».

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών, μέλος της παγκόσμιας τράπεζας και μέλος της διαπραγματευτικής οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον ψευδοδικαστηρίου το οποίο διέταξε την τριήμερη κράτησή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγή που είναι σε θέση να λαμβάνει πληροφορίες από τη λεγόμενη αστυνομία του ψευδοκράτους, ο Μιχάλης Σαρρής συνελήφθη σε δωμάτιο ξενοδοχείου, στα κατεχόμενα να προβαίνει, σύμφωνα με ισχυρισμούς της λεγόμενης αστυνομίας, σε άσεμνη πράξη με 15χρονο, ενώ στο ίδιο δωμάτιο βρίσκόταν ένα ακόμη πρόσωπο ηλικίας 18 ετών.

Το γεγονός της παράνομης σύλληψης επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος τύπου του αρχηγείου αστυνομίας.

Η αστυνομία του ψευδοκράτους διέρρευσε στα Τουρκοκυπριακά μέσα ενημέρωσης ότι η παράνομη σύλληψη του κυρίου Σαρρή έγινε την ώρα που διέπραττε το αδίκημα με τον ένα εκ των προσώπων, ανήλικο που βρισκόταν στο συγκεκριμένο δωμάτιο ξενοδοχείου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες από τα κατεχόμενα όπως τουλάχιστον αυτές διαρρέουν από τη λεγόμενη αστυνομία, είναι η δεύτερη φορά που συλλαμβάνεται στα κατεχόμενα ο κύριος Σαρρής για παρόμοιο αδίκημα. Την πρώτη φορά, η παράνομη σύλληψή του έγινε πριν από 5 ή 6 χρόνια με την κατηγορία ότι προέβη σε άσεμνες πράξεις, του έγιναν ιδιαίτερα αυστηρές συστάσεις και αφέθηκε ελεύθερος διότι δεν επρόκειτο για ανήλικο.

Ποιο το βιογραφικό του Μιχάλη Σαρρη:

Ο Μιχάλης Σαρρής είναι κατά γενική ομολογία ικανότατος οικονομολόγος και ενδεχομένως ο καλύτερος υπουργός Οικονομικών που πέρασε ποτέ από κυπριακή κυβέρνηση. Διετέλεσε μέλος της κυβέρνησης του Τάσσου Παπαδόπουλου, από το 2005 έως το 2008.

Παλαιότερα υπήρξε μέλος του Δ.Σ. της Παγκόσμιας Τράπεζας, όπου έχει υπηρετήσει για 29 χρόνια. Ο κ. Σαρρής είναι κάτοχος πτυχίου στα Οικονομικά από το London School of Economics και διαθέτει διδακτορικό στα Οικονομικά από το Wayne State University.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Σαρρής συμμετέχει και στις ομάδες εργασίας για την επίλυση του Κυπριακού.

Ο Μιχάλης Σαρρής είχε προταθεί να αναλάβει καθήκοντα υπουργού Oικονομίας και κατά την τρέχουσα, δύσκολη περίοδο, αλλά είχε θέσει ορισμένες προϋποθέσεις. Τελικά στη θέση του υπουργού οικονομικών επελέγη ο Κίκης Καζαμίας.

Τι λένε τα τουρκοκυπριακά Μέσα

Με τίτλο «η είδηση σεξ σκάνδαλο που αναστάτωσε το νησί» διαδικτυακές εφημερίδες αναφέρουν ότι ο Μιχάλης Σαρρής, υπουργός του Τάσσου Παπαδόπουλου, συνελήφθη, καθώς έκανε έρωτα επί χρήμασι με δύο άτομα.

Διαβάστε ποιος διάσημος τραγουδιστής μήνυσε το ψευδοκράτος.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Κάνε Like στο Fimes.gr