Από τι πέθανε τελικά ο Νίκος Γιγουρτάκης

Ποια ήταν τελικά η αιτία του θανάτου του Νίκου Γιγουρτάκη; Τι θεωρεί ο πατέρας του Γιγουρτάκη, ότι «σκότωσε» τον γιο του;

Ο θάνατος του Νίκου Γιγουρτάκη σόκαρε την εγχώρια showbiz. Ο αιφνίδιος θάνατος του συγκλόνισε την οικογένειά του και τους φίλους του.

Ο πατέρας του Τάκης Γιγουρτάκης, μιλώντας στο περιοδικό Down Town προσπαθεί να βρει απαντήσεις στα ερωτηματικά που τον βασανίζουν.

Ο ιδιοκτήτης του Romeo λέει ξεκάθαρα ότι αν εκείνο το μοιραίο βράδυ δίπλα του δεν ήταν η Ειρήνη Λάσπα, το παιδί του θα ήταν ζωντανό.

«Η Ειρήνη ήταν εκεί την τελευταία του νύχτα γιατί την κάλεσε ο Νίκος Γιγουρτάκης, επειδή δεν ένιωθε καλά. Αν είχε πάρει οποιονδήποτε άλλο φίλο του ή εμένα θα είχε γλιτώσει. Δεν ρίχνω ευθύνη στην κοπέλα, δεν ήξερε τι να κάνει. Τρόμαξε και δεν γνώριζε πώς να αντιδράσει. Δεν μπορούσε να τον βοηθήσει», λέει ο τραγικός πατέρας.

Όσο για το αν η Ειρήνη Λάσπα ήταν η γυναίκα της ζωής του Νίκου Γιγουρτάκη, ο πατέρας του είναι κατηγορηματικός:

«Την είχα γνωρίσει την Ειρήνη Λάσπα. Ήταν ένα κορίτσι χωρίς εμπειρίες και παρά το γεγονός ότι ήταν η μοιραία του κοπέλα, δεν νομίζω ότι ήταν η γυναίκα που ήθελε. Δεν ήταν ο άνθρωπος της ζωής του. Δεν ήταν η κοπέλα που θα ήθελε να ζήσει μαζί της για πάντα. Απλώς ήταν κι εκείνη κορίτσι των αντιθέσεων. Γι’ αυτό μια σκοτώνονταν και μια ήταν μαζί. Ίσως του άρεσε που δεν μιλούσε πολύ. Ήταν μια κοπέλα που μπορούσε να την ελέγχει», λέει.

Μάλιστα όπως αποκαλύπτει στο περιοδικό, ο γιος του την τελευταία εβδομάδα πριν πεθάνει κατανάλωνε μεγάλες ποσότητες αντιβιοτικών και αντισταμινικών φαρμάκων χωρίς τη συνταγή γιατρού.

«Αντί να παίρνει ένα ή δύο αντισταμινικά την ημέρα, έπαιρνε οχτώ και συγχρόνως έπινε και αντιβιοτικά. Του έκαναν το στομάχι σμπαράλια. Αυτό το έμαθα από τους φίλους του αργότερα. Το παιδί πέθανε από πνευμονικό οίδημα, κατάπιε τη γλώσσα του και έμεινε αβοήθητο. Δεν είχε κάποιον δίπλα του και πέθανε από ασφυξία».

Ο Τάκης Γιγουρτάκης παραδέχεται ότι ο γιος του πίστευε ότι είναι άτρωτος.

«Το κακό με τον Νίκο Γιγουρτάκη ήταν πως πίστευε ότι ήταν άτρωτος, αθάνατος ότι δεν θα πάθαινε ποτέ τίποτα. Ναι, η αλήθεια είναι πως δεν πρόσεχε αρκετά την υγεία του. Ότι και να είχε δεν πήγαινε ποτέ στο γιατρό. Ήταν υπερβολικός σε όλα του, όπως και με το σώμα του. Είχε εμμονή με το σώμα του», τονίζει.

Η οικογένεια περιμένει τώρα τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων που θα δείξουν την αιτία θανάτου του Νίκου Γιγουρτάκη μόλις στα 30 του χρόνια.

Διαβάστε ποιο μήνυμα-μυστήριο έστειλε ο Νίκος Γιγουρτάκης, πριν πεθάνει.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.