Από τι πέθανε ξαφνικά ο 30χρονος Νίκος Γιγουρτάκης

Νεκρός βρέθηκε ο 30χρονος επιχειρηματίας Νίκος Γιγουρτάκης, σύντροφος Τζούλιας Αλεξανδράτου, Κολέτσα, Πετρούλας κ.α. Από τι πέθανε ξαφνικά ο Νίκος Γιγουρτάκης;

Ο νεαρός επιχειρηματίας Νίκος Γιγουρτάκης που πολλοί τον αποκάλουσαν ο «Ντέιβιντ Μπέκαμ της Ελλάδας» άφησε ξαφνικά την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με τις πρωτες πληροφορίες, ο Νίκος Γιγουρτάκης πέθανε απο ανακοπή.

Ο Νίκος Γιγουρτάκης σε συνεντευξη του έλεγε οτι έχει γεννηθει το 1981, και αφού τελείωσε το γυμνάσιο στην Ελλάδα συνέχισε τις σπουδές του σε ιδιωτικό κολέγιο στο Λονδίνο. Ήθελε να σπουδάσει και πήρε δίπλωμα στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων από το West Minister University.

Ο Γιγουρτάκης θεωρείτο ζεν πρεμιερ και του αποδιδονται σχέσεις με την Εφη Κυριάκου και την Χριστίνα Κολέτσα. Νωρίτερα, κάποιοι είπαν οτι είχε σχέση με τον Τζούλια Αλεξανδράτου. Ο «Γίγου» και η «Ελληνίδα Paris Hilton», όπως αποκαλούν χαϊδευτικά την ξανθιά celebrity, μοιράστηκαν ένα φλογερό πλην όμως σύντομο ειδύλλιο στις αρχές του 2008.

Οι δυο τους είχαν κάνει λίγες δημόσιες εμφανίσεις. Παρ’ ότι το ειδύλλιό τους δεν ευδοκίμησε, κατάφεραν να μείνουν φίλοι. Τον Απρίλιο του 2009 ο Νίκος Γιγουρτάκης και η Τζούλια Αλεξανδράτου εθεάθησαν να διασκεδάζουν μαζί σε γνωστό κλαμπ. Εκείνο το διάστημα ο Ελληνας Μπέκαμ είχε χωρίσει για δεύτερη φορά από τη Χριστίνα Κολέτσα. Η Τζούλια τότε στάθηκε στο πλευρό του και του ανταπέδωσε σαν καλή φίλη την παρηγοριά.

Σε γενικές γραμμές, τα φλερτ του «Γίγου» δεν είναι εύκολο να καταγραφούν στα πρακτικά του καλλιτεχνικού ρεπορτάζ. Μοντέλα, starlets, τραγουδίστριες.

Σύμφωνα με δηλώσεις του, στο Νίκο Γιγουρτάκη άρεσαν οι ψηλές, καλλίγραμμες, εντυπωσιακές και αναγνωρίσιμες γυναίκες. Για μια περίοδο είχαν οργιάσει οι φήμες πως τα είχε με την Παυλίνα Κωσταγιού, ενώ ένα βράδυ στο «Romeo» φλέρταρε ανοιχτά με την Πετρούλα Κωστίδου.

Διαβάστε από τι πέθανε ο Νίκος Γιγουρτάκης και ο Τίμης Παρίσης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.