Νίκος Γιγουρτάκης: τα πραγματικά αίτια θανάτου

Πολύς λόγος γίνεται για τα αίτια θανάτου του γνωστού 30χρονου επιχειρηματία Νίκου Γιγουρτάκη. Πώς πέθανε ο Νίκος Γιγουρτάκης και τι ακούγεται;

Εντελώς ξαφνικά άφησε την τελευταία του πνοή, στα 30 του χρόνια, ο επιχειρηματίας Νίκος Γιγουρτάκης. Ο ιδιοκτήτης του Ρομέο, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ασκληπιείο Βούλας, από γνωστό κέντρο της παραλιακής, όπου διασκέδαζε με φίλους του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Γιγουρτάκης πέθανε από ανακοπή καρδιάς. Η αιτία θανάτου δεν έχει δοθεί επίσημα μέχρι στιγμής. Ο Γιγουρτάκης φέρεται τον τελευταίο καιρό να παραπονιόταν συνεχώς για πόνους στο στήθος, αλλά δεν θέλησε να το ψάξει παραπάνω.

Δεν λείπουν βέβαια και αυτοί που εμπλέκουν “ουσίες” και “ναρκωτικά” στο θάνατο του Νίκου Γιγουρτάκη, υποστηρίζοντας οτι άνθρωποι του δικού του lifestyle είναι επιρρεπείς σε τέτοιες ενασχολήσεις. Οι υποστηρικτές αυτών των θεωριών υποστηρίζουν οτι ανακοπή καρδιάς μπορεί να προκύψει από διάφορα μη-παθολογικά αίτια, όπως υπερβολική χρήση.

Οι φίλοι όμως του Νίκου Γιγουρτάκη είναι κατηγορηματικοί και κάνουν λόγο για έναν νέο που έκανε υγιεινή ζωή, δεν κάπνιζε και γυμναζόταν.

Τι έκανε όμως ο Νίκος Γιγουρτάκης το βράδυ λίγο πριν πεθάνει; Το απόγευμα ο Γιγουρτάκης έφυγε από το Γυμναστήριο και πήγε μαζί με την κοπέλα του σε γνωστή καφετέρια στη Γλυφάδα. Στην συνέχεια μαζί με δυο φίλους του πήγαν σε μπαράκι στο κολωνάκι. Στις 2:30 επισκέφτηκε την επιχείρηση του Πατέρα του στην Λεωφόρο Συγγρού όπου και ένιωσε δυσφορία και άρχισε να πονάει. Λόγο της αδιαθεσίας που ένιωθε πήγε με την κοπέλα του στο σπίτι του στην Γλυφάδα.

Κάποια στιγμή η κοπέλα του ξύπνησε και είδε τον Νίκο Γιγουρτάκη να υποφέρει, τότε κάλεσε το 166 και τον μετέφεραν στο Ασκληπιό Βούλας. Η κοπέλα του τηλεφώνησε σε κολλητό φίλο του Νίκου ο οποίος ειδοποίησε αμέσως τον πατέρα του 30χρονου. Ο πατέρας του Νίκου Γιγουρτάκη έφτασε αμέσως στο νοσοκομείου όπου μετά από λίγη ώρα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Φως στα αίτια θανάτου του Νίκου Γιγουρτάκη ίσως ρίχνει η μαρτυρία οτι γνωστός τραγουδιστής τον είχε προειδοποιήσει για τα αναβολικά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Γιγουρτάκης πριν λίγες μέρες βρισκόταν σε κομμωτήριο της Γλυφάδας με γνωστό τραγουδιστή και το μάνατζερ του.

Ο Νίκος Γιγουρτάκης σήκωσε την μπλούζα του για να δείξει τους κοιλιακούς του στον τραγουδιστή λέγοντάς του “δες τους καινούριους μου κοιλιακούς”. Ο τραγουδιστής φέρεται να προειδοποίησε τον 30χρονο για τα αναβολικά που έπαιρνε λέγοντας του πως “μόνο με την αληθινή γυμναστική χτίζεις κορμί”

Ο Νίκος Γιγουρτάκης είχε γεννηθει το 1981, και αφού τελείωσε το γυμνάσιο στην Ελλάδα συνέχισε τις σπουδές του σε ιδιωτικό κολέγιο στο Λονδίνο. Πολλοί τον αποκαλούσαν Έλληνα Ντέιβιντ Μπέκαμ, ενώ του απέδιδαν σχέσεις μεταξύ άλλων και με τις Τζούλια Αλεξανδράτου, Εφη Κυριάκου και Χριστίνα Κολέτσα.

Ο Νίκος Γιγουρτάκης από πολύ νωρίς έκανε ότι μπορούσε για να κερδίσει τον τίτλο του «άτακτου παιδιού» της αθηναϊκής νύχτας. Δεν δέχονταν εύκολα το όχι, ότι ήθελε το απαιτούσε και το κυνηγούσε και δεν φοβόταν να ορθώσει το ανάστημά του σε ανθρώπους της νύχτας παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Παράλληλα ζούσε μια χλιδάτη ζωή μοιράζοντας τον χρόνο του ανάμεσα σε κοσμικές εξόδους σε clubs όπως το Villa Mercedes και το Ritch, βόλτες σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη και διακοπές στις βίλες της οικογένειάς του στην Σίφνο, την Κρήτη και το Μπαλί. Και φυσικά κυκλοφορούσε με το πανάκριβο hummer του στην αγαπημένη του Γλυφάδα όπου τον ήξεραν όλοι. Είχε όμως και μια «άγρια πλευρά», αυτή που κατά καιρούς έμπλεξε το όνομά του σε παράνομες κόντρες με αυτοκίνητα, σε ξυλοδαρμούς, λογομαχίες, απειλητικά τηλεφωνήματα και «ξεκαθαρίσματα λογαριασμών».

Ο “άρχοντας” της νύχτας Τάκης Γιγουρτάκης, πατέρας του αδικοχαμένου Νίκου ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που τους βρήκε. Το χτύπημα της μοίρας για την οικογένεια Γιγουρτάκη που άλλαξε το χάρτη της διασκέδασης στην Ελλάδα είναι βαρύ. Συγγενείς και φίλοι της οικογένειας λένε πως η απώλεια του Νίκου θα σημαδέψει για πάντα τον “άρχοντα” της νύχτας Τάκη Γιγουρτάκη. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Διαβάστε από τί πέθανε ο Νίκος Γιγουρτάκης και τα πραγματικά αίτια θανάτου του Στιβ Τζομπς.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.