Ποια κόρη εφοπλιστή παντρεύεται ο Νίνο

Ποια κόρη πασίγνωστου εφοπλιστή παντρεύεται ο Νίνο τις επόμενες μέρες; Πόσο καιρό έχουν σχέση Νίνο και Χρυσή Βαρδινογιάννη;

Σύμφωνα με τη Ναταλία Γερμανού, ο Νίνο ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τη Χρυσή Βαρδινογιάννη πάρα πολύ σύντομα.

Η παρουσιάστρια του Alpha μίλησε για τα χαρμόσυνα σχέδια στη ζωή του γνωστού τραγουδιστή, αποκαλύπτοντας ότι το ζευγάρι έχει πάρει ήδη την ευχή του πατέρα της νύφης, Γιώργου Βαρδινογιάννη, αλλά και της μητέρας της, Αγάπης.

Το ζευγάρι, μάλιστα, ενδέχεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας ακόμα και μέσα στον επόμενο μήνα.

Σύμφωνα με κυριακάτικη εφημερίδα, ο Νίνο έκανε πρόταση γάμου στη Χρυσή Βαρδινογιάννη, κόρη του Γιώργου Βαρδινογιάννη και της Αγάπης Πολίτη, υπό το φως των κεριών και κάνοντάς της δώρο ένα μονόπετρο. Οι δύο νέοι είχαν σχέση 1,5 χρόνο.

Η Χρυσή Βαρδινογιάννη είπε το «ναι» στην πρόταση του Νίνο να γίνει γυναίκα της ζωής του.

Όπως συμπληρώνει το δημοσίευμα, οι γονείς της Χρυσής ήταν πολύ χαρούμενοι όταν ενημερώθηκαν για την απόφαση του ζευγαριού να επισημοποιήσει τη σχέση του. Άνθρωποι πάντως από το περιβάλλον του 30χρονου Νίνο λένε πως, αν και το ζευγάρι έχει αποφασίσει να επισημοποιήσει τη σχέση του, δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα την ημερομηνία.

Διαβάστε το πρόβλημα υγείας του Νίνο και δείτε φωτογραφίες του Νίνο σε στριπτιτζάδικο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.