«Δεν δούλεψα ποτέ στη ζωή μου και δεν σκοπεύω τώρα»

Ποιά γυναίκα έκανε την παρακάτω δήλωση αφήνοντας τους πάντες άφωνους; Γιατί της προσφέρουν εργασία και την αρνείται;

H γυναίκα που άφησε ιστορία με την ατάκα της «Προτιμώ να κλαίω μέσα σε μία Rolls Royce παρά να είμαι χαρούμενη πάνω σε ένα ποδήλατο» ξαναχτυπά. Η απατημένη σύζυγος που δολοφόνησε τον τελευταίο κληρονόμο της αυτοκρατορίας των Gucci, προτιμά να παραμείνει στη φυλακή από το να βγει ελεύθερη και να εργαστεί.

Η Πατρίτσια Ρετζιάνι βρίσκεται στη φυλακή καθώς ήταν ο εγκέφαλος πίσω από τη δολοφονία του συζύγου της, Μαουρίτσιο. Συνεργάστηκε με ένα μέντιουμ από την Νάπολη και έναν αχθοφόρο ξενοδοχείου και έστειλε τον εκατομμυριούχο στον άλλο κόσμο για να τον εκδικηθεί για δύο πράγματα: Τις εξωσυζυγικές του σχέσεις και την «απαράδεκτη» διατροφή των 456.500 ευρώ το χρόνο!

Η κ. Ρετζιάνι, η οποία εκτίει ποινή 29 ετών στη φυλακή, είχε την ευκαιρία να είναι ελεύθερη υπό αναστολή με έναν όρο: να δουλέψει.

Η απάντησή της είναι ανάλογη της εκκεντρικής προσωπικότητας και φινέτσας της «Δεν δούλεψα ποτέ στη ζωή μου και δεν σκοπεύω να το κάνω τώρα».

Έτσι, με δική της απόφαση, η 63χρονη Πατρίτσια Ρετζιάνι θα παραμείνει στη φυλακή Σαν Βιτόρε της Νάπολης να φροντίζει τα φυτά και τη νυφίτσα(!) της.

Μήπως τελικά οι φυλακές είναι πιο ξεκούραστες από τον “έξω” κόσμο;

Διαβάστε ποιά “έριξε” κατάρα στην Αθηνά Ωνάση να μη γνωρίσει ποτέ πραγματική αγάπη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.