Ζευγάρι με τον αδερφό του Άδωνι η Πέπη Τσεσμελή [video]

Σε μεγάλο κατακτητή του γυναικείου φύλου εξελίσσεται και ο Αλέξανδρος Γεωργιάδης, μετά τον αδερφό του Άδωνι. Πως γνωρίστηκαν με την Πέπυ Τσεσμελή και ποια τα σχέδια τους για το μέλλον;

Η Πέπυ Τσεσμελή είναι το πληθωρικό κορίτσι που μεσουρανούσε τη δεκαετία του ’90 με την παρουσίαση της στην εκπομπή «Ερωτοδικείο». Η σέξι Πέπη εδώ και καιρό κάνει στενή παρέα με τον αδελφό του Άδωνι Γεωργιάδη.

Κάποιες κοινές τους φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν πριν λίγες μέρες έκαναν τις φήμες περί ειδυλλίου να φουντώσουν. Ο Αλέξανδρος Γεωργιάδης μίλησε στη μεσημεριανή εκπομπή «Made in Star» και παραδέχτηκε ότι είναι ζευγάρι με την sexy Πέπη. Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω του Facebook, όταν ξεκίνησε μια συζήτηση σχετικά με ένα βιβλίο μαγειρικής το οποίο ετοιμάζει η Πέπη Τσεσμελή. (Ναι, γιατί τώρα πια είναι συγγραφέας).

Ο Αλέξανδρος προσφέρθηκε να τη βοηθήσει, μιας και γνωρίζει ιδιαίτερα το αντικείμενο, λόγω της εκδοτικής οικογενειακής επιχείρησης με την οποία ασχολείται και εκείνος. Μάλιστα της έχει δώσει διάφορες ιδέες για το τι θα είναι καλό να συμπεριλάβει εκείνη στο πρώτο της βιβλίο που θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα. Λίγο με το αλάτι, λίγο με το πιπέρι και τα άλλα μπαχαρικά γεννήθηκε ένας φλογερός έρωτας.

Ο αδελφός του Άδωνι Γεωργιάδη δήλωσε πως είναι ερωτευμένος και χαίρεται που έχει μια όμορφη γυναίκα στο πλευρό του. Εξομολογήθηκε πως δεν τη ζηλεύει και πως και εκείνη έχει μάτια μόνο γι’αυτόν. Όσο για την άποψη του μεγάλου του αδελφού για αυτή τη σχέση, ο Αλέξανδρος ήταν λακωνικός στο τι του είπε ο Άδωνις και συμπλήρωσε πως αποφασίζει ο ίδιος για τη ζωή του.

Μα γιατί να έχει αντίρρηση ο Άδωνις Γεωργιάδης που ο αδελφός του σκέφτεται να νοικοκυρευτεί και να αποκτήσει και η Ευγενία μια συννυφάδα με την οποία θα κάνει παρέα και θα έχουν τόσα πολλά κοινά ενδιαφέροντα.

Το σίγουρο είναι πως ο έρωτάς του Αλέξανδρου και της Πέπης Τσεσμελή καλά κρατεί και μπορεί να τους δούμε σύντομα να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Μόνο να ενημερώσουν έγκαιρα την Ευγενία Μανωλίδου να ραφτεί κατάλληλα για την περίσταση.

Δείτε βίντεο με τη σέξυ Πέπυ Τσεσμελή:

Διαβάστε γιατί έκραξαν Άδωνι Γεωργιάδη και Ευγενία Μανωλίδου στο στάδιο;

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.