Καθηγήτρια Πάτρας σε μαθητή: “βάλ’ το στον κ*λο σου!”

Γιατί καθηγήτρια στην Αχαΐα είπε σε μαθητή “βάλ’ το στον κώλο σου”; Τι προηγήθηκε; Ποιες οι αντιδράσεις;

Το παράδοξο περιστατικό συνέβη σε ΕΠΑΛ της Πάτρας, όταν μαθητής ήρθε σε αντιπαράθεση με καθηγήτρια, η οποία αγανακτισμένη από τη συμπεριφορά του αλλά και τη φασαρία που δημιουργήθηκε στην τάξη, του είπε “βάλ’ το στον κώλο σου”.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο μαθητής μπήκε στην τάξη με ένα τσιγάρο στο αυτί. Η καθηγήτρια τον είδε, του έκανε αμέσως την παρατήρηση και εκείνος υπάκουσε χωρίς να φέρει καμία αντίρρηση. Όμως, κάποιος άλλος μαθητής από την αίθουσα πετάχτηκε και ρώτησε «και πού να το βάλει;».

Στην τάξη επικράτησε πανικός. Η καθηγήτρια δεν κατάλαβε ποιος ρώτησε, πίστεψε ότι το έκανε ο μαθητής με το τσιγάρο, σηκώθηκε από την καρέκλα της, τον πλησίασε και του είπε: «Βάλ’ το στον κώλο σου»!

Ο μαθητής εκνευρίστηκε και απαίτησε σεβασμό από την καθηγήτριά του. Η ίδια ζήτησε αμέσως συγγνώμη, το θέμα έφτασε μέχρι τη διευθύντρια, ενώ ενημερώθηκαν και οι γονείς του μαθητή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, και οι γονείς του μαθητή ζήτησαν συγγνώμη, όμως το ζήτημα έχει ήδη φτάσει στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Όπως λέγεται στους κύκλους των καθηγητών, αναμφισβήτητα η καθηγήτρια ήταν υπερβολική και δεν συγκράτησε τα έστω και δικαιολογημένα νεύρα της.

Διαβάστε για το μαθητή με το σπαθί και το χρονικό της σοκαριστικής υπόθεσης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.