Αλεξέι Μοτορίν: πώς τον “τύλιξε” η Μαριάννα Καλλέργη

Πώς η Μαριάννα Καλλέργη κέρδισε την καρδιά του γοητευτικού Αλεξέι Μοτορίν του Dancing on Ice; Τι δηλώνουν για τον έρωτα τους;

Όταν, πριν από λίγους μήνες, η Μαριάννα Καλλέργη δέχτηκε πρόταση από τον AΝΤ1 για τη συμμετοχή της στο Dancing on Ιce, ενθουσιάστηκε. Ήθελε από καιρό να μάθει ice skating και στόχος της είναι να γίνει όσο καλύτερη μπορεί και –γιατί όχι;– να κατακτήσει την πρωτιά. Δεν περίμενε, όμως, ότι το Dancing on Ice τής επιφύλασσε και έναν νέο έρωτα.

Την καρδιά της 20άχρονης Μαριάννας Καλλέργη έκλεψε ο παρτενέρ της Πηνελόπης Αναστασοπούλου, Αλεξέι Mοτορίν. «Είμαστε μαζί, είμαστε καλά» παραδέχεται η Μαριάννα Καλλέργη στο People, και συμπληρώνει: «Γνώρισα τον Αλεξέι μέσα από το show και η καθημερινή παρέα που κάναμε μας έφερε πιο κοντά».

Ο 23χρονος πατινέρ Αλεξέι Mοτορίν κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις από το πρώτο κιόλας live, αφού εκτός από την παρτενέρ του, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, που δήλωσε θαυμάστριά του, άλλη μία διαγωνιζόμενη, που «ζήλεψε» τον παρτενέρ τής ηθοποιού και το εξέφρασε δημόσια, ήταν η Χριστίνα Παππά. Την ίδια ώρα, όμως, ο πρωταθλητής Ρωσίας είχε ήδη γοητευτεί από τη μικρότερη της παρέας του Dancing on Ice, Μαριάννα Καλλέργη, κι έτσι προχώρησαν τη φιλική –αρχικά– σχέση τους.

Μαριάννα Καλλέργη-Αλεξέι Μοτορίν είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και δεν το κρύβουν. Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΑΝΤ1» αποκάλυψαν ότι αυτό που νιώθουν είναι κάτι παραπάνω από έρωτας. Μάλιστα, ο Αλεξέι δηλώνει ότι θα εγκαταλείψει τη χώρα του και θα εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα, για να ζήσει τον έρωτά του με τη Μαριάννα:

Η Μαριάννα Καλλέργη μίλησε για τον αγαπημένο της Αλεξέι Μοτορίν στον Θέμο. Η αθλήτρια δήλωσε πως δεν τον ζηλεύει και ξεχωρίζει το επαγγελματικό με το προσωπικό κομμάτι. Μάλιστα με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι φίλη της. «Απρόσμενα έγινε. Δεν το περίμενα ούτε εγώ», εξομολογήθηκε για τον έρωτα που της προέκυψε. «Είναι πάρα πολύ καλό και παιδί ευγενικός»:

Δείτε την Πηνελόπη Αναστασοπούλου γυμνή σε φωτογραφίες από το παρελθόν και την πρόταση γάμου του Αλεξέι στην Μαριάννα on air!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.