Μπραντ Πιτ: πότε αποσύρεται από τον κινηματογράφο

Πότε και γιατί αποσύρεται ο Μπραντ Πιτ από τον κινηματογράφο; Τι δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή για την απόφασή του;

Σε κατάθλιψη θα πέσουν χιλιάδες θαυμάστριες του σταρ του Χόλιγουντ Μπραντ Πιτ μετά την αποκάλυψη που έκανε ο ίδιος ότι σε τρία χρόνια θα αποσυρθεί από τον κινηματογράφο και θα σταματήσει να εργάζεται ως ηθοποιός.

Ο 47χρονος Μπραντ Πιτ ήταν καλεσμένος της εκπομπής «60 Minutes» της αυστραλιανής τηλεόρασης και απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το πόσο καιρό ακόμα σκοπεύει να πρωταγωνιστεί σε ταινίες, είπε όρθά κοφτά ότι όταν γίνει 50 ετών θα σταματήσει να εργάζεται ως ηθοποιός και θα επικεντρωθεί στην παραγωγή ταινιών.

Όπως εξήγησε ο ίδιος ο Μπραντ Πιτ, «απόλαυσα πολύ τη διαδικασία παραγωγής και το να κάνω μια ιστορία ταινία, παρ’ όλο που είναι πιο δύσκολο και σκληρό».

Κάτι ανάλογο είπε και σε συνέντευξή του σε περιοδικό των «The Sunday Times», όπου ερωτηθείς πώς βλέπει το μέλλον του δήλωσε: «Όλοι έχουμε ένα συγκεκριμένο χρόνο κινηματογραφικής ζωής και ο δικός μου πλησιάζει στο τέλος, παρόλο που υπάρχουν κάποιοι ρόλοι που θέλω να υποδυθώ. Ανυπομονώ να ερμηνεύσω έναν γερο-γκρινιάρη μια μέρα. Αυτό θα το κάνω σίγουρα».

Ο Μπραντ Πιτ έχει ήδη δώσει τα πρώτα δείγματα της δουλειάς του ως παραγωγός με τις ταινίες «The Time Traveler’s Wife», «Eat Pray Love» αλλά και την φετινή «The Tree of Life», στην οποία μάλιστα πρωταγωνιστούσε.

Δείτε ποιος ηθοποιός του Χόλιγουντ παραδέχεται ότι είναι γκέι.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.