Dancing on ice: γιατί αποχώρησε ο Κωστέτσος. Θρήνος

Γιατί πραγματικά αποχώρησε, ο Βασίλειος Κωστέτσος απο το Dancing on ice; Δείτε το βίντεο που εξηγεί τους λόγους της αποχώρησής του.

Η αποχώρηση του Βασίλειου Κωστέτσου χθες από το Dancing on ice για πολλούς ήταν αναμενόμενη. Ο σχεδιαστής μόδας μίλησε στην κάμερα του STAR και αποκάλυψε τους λόγους που τον έκαναν να κρεμάσει τα παγοπέδιλά του.

Μετά την αποχώρηση της Μαρίας-Ελένης Λυκουρέζου από το πρώτο κιόλας live, εξαιτίας τραυματισμού στα γόνατα, ο γνωστός σχεδιαστής ήταν ο δεύτερος που αποχώρησε οικειοθελώς – όντας, βέβαια, και προτεινόμενος προς αποχώρηση μαζί με τον Κώστα Φραγκολιά.

Συγκεκριμένα, μετά την ανακοίνωση από την παρουσιάστρια της βραδιάς, Τζένη Μπαλατσινού, των δύο υποψήφιων προς αποχώρηση, και λίγο πριν αποχωρήσουν από τη σκηνή για να προετοιμαστούν για τη διαδικασία «Skate-off», να ξαναχορέψουν δηλαδή τη χορογραφία τους και να βαθμολογηθούν εκ νέου από τους κριτές, ο Βασίλειος Κωστέτσος ζήτησε το λόγο.

Τότε δήλωσε ότι θέλει να αποχωρήσει και να αφήσει τη θέση του στον Κώστα Φραγκολιά, τονίζοντας ότι δεν θέλει να συμμετέχει στη διαδικασία. Όταν η Τζένη Μπαλατσινού του είπε ότι θα ήθελε να τον ξαναδεί να χορεύει, εκείνος της απάντησε ότι πέρασε πολύ όμορφα μέχρι εκείνη τη στιγμή και ήταν «αρκετά».

Ο Βασίλειος Κωστέτσος διευκρίνισε ότι σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να ανταγωνιστεί τον καλό του φίλο Κώστα Φραγκολιά. «Είμαι συγκινημένος γιατί είδα για ακόμα μία φορά πόσο με αγαπάνε οι φίλοι μου και αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Είναι ωραίο να μην το βλέπεις ανταγωνιστικά, τουλάχιστον εγώ δεν το έβλεπα ανταγωνιστικά όλο αυτό και όταν ήρθα σε αυτή τη θέση, πραγματικά δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς αφού είχα απέναντί μου έναν πολύ καλό μου φίλο. Εγώ για τους φίλους το κάνω. Δεν νομίζω ότι είχα να ζήσω κάτι άλλο. Ίσως αν επαναλαμβανόταν να έμπαινα και εγώ στο τρυπάκι του ανταγωνισμού που δεν θα το ήθελα και δεν μου αρέσει και νομίζω ότι τελείωσε πάρα πολύ όμορφα».

Δείτε το βίντεο με τον Βασίλειο Κωστέτσο, να εξηγεί γιατί αποχώρησε από το Dancing on ice:

Διαβάστε ποιος έδειρε το Βασίλειο Κωστέτσο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.