Γιώργος Σταυρόπουλος: ποιος ο υπουργός-έκπληξη. Βιογραφικό

Ποιος είναι ο νέος υπουργός-έκπληξη, Γιώργος Σταυρόπουλος, στην κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου; Διαβάστε το πλούσιο βιογραφικό-CV του Γιώργου Σταυρόπουλου.

Ο 65χρονος δικαστικός λειτουργός Γεώργιος Σταυρόπουλος μετά την αποχωρησή του από το δικαστικό Σώμα ανέλαβε τη θέση του υπουργού Επικρατείας και κυβερνητικού εκπροσώπου, στο νέο κυβερνητικό σχήμα του Λουκά Παπαδήμου.

Ο κ. Σταυρόπουλος γεννήθηκε το 1946 και εισήλθε στο δικαστικό σώμα τον Σεπτέμβριο του 1971. Στο βαθμό του αντιπροέδρου προήχθη τον Ιούνιο του 1999, ενώ θα αποχωρούσε από το δικαστικό σώμα σε δύο χρόνια, οπότε θα συμπλήρωνε και το 67ο έτος της ηλικίας του που είναι και το όριο συνταξιοδότησης για όλους τους δικαστές.

Ο Γιώργος Σταυρόπουλος αποτελεί προσωπική επιλογή του νέου πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμα, αλλά δεν θα μπορούσε να μην γίνει δεκτός από το ΠΑΣΟΚ και τον Γ. Παπανδρέου, καθώς στο βιογραφικό του ξεχώρισε η θέση του ως νομικού συμβούλου και του είχε αναθέσει την επεξεργασία αναθεώρησης του Συντάγματος.

Η επιλογή του κ. Σταυρόπουλου, είναι ενδεικτική του τρόπου με τον οποίο προτίθεται να χειριστεί την επικοινωνιακή εικόνα της μεταβατικής του κυβέρνησης, ο νέος πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος.

Διαβάστε το βιογραφικό του Δημήτρη Βαρτζόπουλου, το βιογραφικο του Λουκά Παπαδήμου, νέου πρωθυπουργού και ποια είναι η Σάννα-Ιγκραμ Παπαδήμου, γυναίκα του πρωθυπουργού της Ελλάδας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.