Master Chef Junior: πώς απέρριψαν τα παιδάκια [video]

Πώς απέρριψαν 10 παιδάκια στο Junior Master Chef αφήνοντας τα εκτός 20άδας; Δείτε βίντεο με τους γλυκύτατους Master Chef Junior και πώς “έδιωξαν” τα παιδιά.

Η πρεμιέρα του πολυσυζητημένου Junior Master Chef είναι γεγονός. Από τα 20 παιδιά που διαγωνιστηκαν μόνο 10 πέρασαν στην επόμενη φάση.

Η Μαρία Μπεκατώρου καλωσόρισε τα 40 παιδιά που επιλέχθηκαν από τις 12.000 αιτήσεις που δέχτηκε το Junior Master Chef, μαζί με τους chef Λευτέρη Λαζάρου, Γιάννη Λουκάκο και Δημήτρη Σκαρμούτσο με ένα θερμό χειροκρότημα. “Είστε οι 40 καλύτεροι μικροί μάγειρες από τους 12.000 που έκαναν αίτηση για να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό. Έχετε έρθει εδώ για να μαγειρέψετε, να διασκεδάσετε και να περάσετε καλά. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να γίνει αυτό πραγματικότητα.”

Τα δέκα πρώτα παιδιά του Junior Master Chef μπήκαν σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χασάπικο που έχει στηθεί στο στούντιο και διάλεξαν το είδος κρέατος που επιθυμούσαν για να το μαγειρέψουν και να το παρουσιάσουν όσο καλύτερα μπορούσαν στους κριτές.

Εκείνοι όμως που έκλεψαν την παράσταση με τις παρατηρήσεις και τις αντιδράσεις τους την ώρα του μαγειρέματος ήταν η μικρότερης ηλικίας συμμετέχοντες του Junior Master Chef. Τα βλέμματα συγκέντρωσε ο μικρός Πατέστος, 9 ετών, και ο Αγαμέμνωνας που τα είχε βάλει με τη μητέρα που τον ενοχλούσε κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος.

Κάποιοι απο τους Master Chef Junior δεν συνέχισαν, και παρ’ όλο που οι κριτές προσπάθησαν να είναι καλοί μαζί τους, δεν έλειψαν τα δάκρυα.

Δείτε πως αντιμετώπισαν τα παιδιά την απόρριψη στο Junior Master Chef:

Στην 20άδα πέρασαν στο πρώτο επεισόδιο του Junior Master Chef οι: Έλσα, Δημήτρης, Χρήστος, Ματίνα, Μαργαρίτα, Ξένια, Σπύρος, Αλίνα, Αρχοντία, Αγαμέμνων.

Διαβάστε ποιος κριτής του Master Chef έπαιρνε ναρκωτικά, ποιοι από τους παίκτες του Master Chef βρήκαν δουλειά και δείτε το νικητή Άκη Πετρετζίκη γυμνό.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.