Ποιον πολιτικό προτείνει για πρωθυπουργό ο Καρατζαφέρης

Ποιον γνωστό πολιτικό προτείνει για πρωθυπουργό στην κυβέρνηση συνεργασίας ο Γιώργος Καρατζαφέρης; Ποιον φωτογράφισε στο δελτίο ειδήσεων του Mega;

Πολιτικό από το χώρο της ΝΔ που έχει ερείσματα και στο ΠΑΣΟΚ φωτογράφισε ο Γιώργος Καρατζαφέρης οτι θα προτείνει για πρωθυπουργό στο δελτίο του Mega. Ποιός ο πολιτικός;

Το δίδυμο Καραμανλή-Μολυβιάτη έδειξε στο Mega, για τη δική του πρόταση που θα καταθέσει στον Κάρολο Παπούλια ο Γ. Καρατζαφέρης. Ο Καρατζαφέρης πράγματι σκέφτεται και τους δυο.

Επειδή φοβάται όμως ότι ο πρώην πρωθυπουργός δεν θέλει στην παρούσα φάση να παίξει τον ρόλο του μεταβατικού πρωθυπουργού, μάλλον εννοεί τον Μολυβιάτη. Με τον οποίο, όπως μάθαμε, έχει ήδη μιλήσει τηλεφωνικά.

Ο Καρατζαφέρης έκανε νέο άνοιγμα στη Νέα Δημοκρατία χαρακτηρίζοντας “απαραίτητη την παρουσία του Σαμαρά για μια κυβέρνηση συνεργασίας, επειδή η κυβέρνηση συνεργασίας δεν μπορεί να βασιστεί στον Παπανδρέου που ήδη αποτελεί παρελθόν”.

Πράγματι ο Πέτρος Μολυβιάτης είναι στα ονόματα που “παίζουν” για πρωθυπουργός αυτή την στιγμή. Είναι εξαιρετικός διπλωμάτης, προέρχεται από τη Νέα Δημοκρατία, τον ξέρουν οι πάντες ως πρώην υπουργό Εξωτερικών και είναι στενός φίλος του Παπούλια.

Διαβάστε την υπόσχεση του Καρατζαφέρη να γίνει πρωθυπουργός.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.