Παπαδήμος πρωθυπουργός: ποιοι οι νέοι υπουργοί

Ποιοι οι νέοι υπουργοί στην κυβέρνηση Παπαδήμου; Πληροφορίες και παρασκήνιο για τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Όσον αφορά την πλευρά του ΠΑΣΟΚ, η τρόικα Διαμαντοπούλου, Ραγκούσης, Λοβέρδος παραμένει. Δεν αλλάζουν υπουργεία ούτε φεύγουν από τη νέα κυβέρνηση που θα ανακοινωθεί σήμερα. Βολική εξέλιξη για την πράσινη “τρόικα” που διατηρεί τις εσωκομματικές φιλοδοξίες της. Είναι διαφορετικό όμως να μιλάνε στο εσωκομματικό ακροατήριό τους ως υπουργοί και διαφορετικό ως απλοί βουλευτές.

Μαζί με τον κ. Καρατζαφέρη μπήκαν στο Προεδρικό Μέγαρο οι Μ. Βορίδης και Α. Γεωργιάδης. Τις τελευταίες ώρες φαίνεται να επιβεβαιώνεται ότι τουλάχιστον δυο στελέχη του ΛΑΟΣ θα μπουν στη νέα κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου. Λέτε να πήγαν μαζί του γνωρίζοντας ότι ο πρόεδρός τους έδωσε τα ονόματά τους για υπουργεία;

Έκπληξη προκαλεί και το στρατόπεδο της Νέας Δημοκρατίας με την πρόταση Χηνοφώτη. Ο κ. Χηνοφώτης, ένας από τους πιο αποτυχημένους υπουργούς της κυβέρνησης Καραμανλή, ακούγεται πολύ έντονα ότι επιστρέφει και παίρνει υπουργείο, κατά πάσα πιθανότητα το Άμυνας.

Διαβάστε το βιογραφικό του Λουκά Παπαδήμου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.