Ζώδια 2012 προβλέψεις: ποια ζώδια πρέπει να προσέχουν

Τι λένε οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τα ζώδια 2012; Ποια ζώδια πρέπει να προσέχουν το 2012 και τι δυσκολίες θα αντιμετωπίσουν;

Με την καινούργια χρονιά να μπαίνει με δυσκολίες και ανησυχίες, οι προβλέψεις για ζώδια 2012 αποκοτούν περισσότερο ενδιαφέρον.

Ο Κωστας Λεφάκης δίνει –με σαφήνεια και ακρίβεια– τις νέες του προβλέψεις για τα ζώδια 2012, με βάση τα καινούργια γεγονότα.

– Οι δυσκολίες, στο επόμενο διάστημα, θα είναι το ίδιο έντονες όπως και τώρα;

Τα ζώδια το 2012 θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες, με την έννοια της καθυστέρησης στην ανάπτυξη. Ο στόχος είναι να ελεγχθεί ο καταναλωτισμός και αυτό δημιουργεί εσωτερικές μετακινήσεις των ανθρώπων, τέλος κάποιων δραστηριοτήτων και επαγγελμάτων και αρχή κάποιων καινούργιων. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα μούδιασμα, μια αναμονή και, μέχρι να υιοθετηθεί ένας καινούργιος τρόπος καθημερινής ζωής, διαχείρισης και κατανάλωσης, θα μεσολαβήσει ο χειμώνας, ο οποίος θα έχει και τις καταθλίψεις του αλλά και τις «αυτοκτονικές» του παρορμήσεις.

– Αυτό που συνιστάται είναι η ψυχραιμία;

Ναι. Όπως επίσης και η απεξάρτηση από τα υλικά αγαθά αλλά και ο έλεγχος του πανικού ότι «θα πεθάνουμε αν χάσουμε τα λεφτά μας». Πρέπει να καταλάβουμε ότι μπορούμε να επιβιώσουμε και με λιγότερα πράγματα. Βέβαια, αυτό είναι ένα σοκ και θα πάρει πολλούς μήνες μέχρι να δημιουργηθεί μια νέα ανατροπή αναδιαχείρισης, όταν θα υποχρεωθεί ο μέσος άνθρωπος να αλλάξει πάρα πολύ τη νοοτροπία του. Θα υιοθετηθεί μια νέα τακτική, τόσο στη σίτιση όσο και στη διασκέδαση, στην ψυχαγωγία και στις διακοπές.

– Τον πάτο τον πιάσαμε επιτέλους;

Τον πιάσαμε το φθινόπωρο και απλώς θα διατηρηθούμε σ’ αυτόν. Το 2012 για τα ζώδια θα έχει μια πλημμυρίδα αλλαγών και θα είναι το αποκορύφωμά τους.

– Για το τέλος, ποια ζώδια θα πρέπει να προσέξουν το 2012, κύριε Λεφάκη;

Τα παρορμητικά. Οι Κριοί, οι Καρκίνοι,οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι είναι αυτοί που συνεχίζουν να βρίσκονται ακόμη στην πρώτη γραμμή της μάχης, είναι εκείνοι που θα πρέπει να είναι καλύτερα και περισσότερο εξοπλισμένοι, αλλά και με μεγαλύτερη αντοχή από άλλους.

– Υπάρχουν ζώδια που ευνοούνται το 2012;

Έχουν κάποια μεγαλύτερη προστασία από τον παράγοντα της συγκυρίας οι Ταύροι, οι Ιχθύες και οι Παρθένοι.

Διαβάστε περισσότερες προβλέψεις για τα ζώδια-αστρολογία 2012.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!