Άννα Βίσση: “Έχω να κάνω σεξ τρία χρόνια” [video]

Η Άννα Βίσση φιλοξενήθηκε στον Πέτρο Κωστόπουλο και αποκάλυψε πως έχει να κάνει σεξ τρία χρόνια. Δείτε τι άλλο αποκάλυψε στην εκπομπή.

Με ένα φιλί στο στόμα υποδέχτηκε ο Πέτρος Κωστόπουλος την χθεσινή του καλεσμένη, την Άννα Βίσση. Η τραγουδίστρια αποκάλυψε κρυφές πτυχές του εαυτού της, μίλησε για το χωρισμό της με τον Νίκο Καρβέλα, πόσο καιρό έχει να κάνει σεξ, αλλά και για το αν θεωρεί πως είναι καλή μητέρα.

«Είναι τρία χρόνια που δεν έχω σχέση και επαφή με άντρα. Κάνω την ασκητική μου. Είναι και η ηλικία αυτή που περνάει η γυναίκα τα ζόρια της, την εμμηνόπαυση. Αν το πάρεις σωστά, μπορείς να περάσεις την καλύτερη φάση της ζωής σου”. Η Άννα Βίσση δήλωσε ακόμη πως περιμένει τον μεγάλο έρωτα: “Τώρα θα είναι ο πιο σωστός από όλους. Δεν μπορώ να σου περιγράψω τον άντρα που θα γούσταρα, αλλά θέλω ο άντρας που θα έρθει να μου καταρρίψει όλους τους μύθους. Αυτός θα είναι ο άντρας της ζωής μου… Δεν μου αρέσει να πασαλείβω. Για να ψήσω έναν άντρα, απαιτώ να έχει ψηθεί από μόνος του”.

Η Άννα Βίσση συνέχισε τις αποκαλύψεις λέγοντας: «Μια φορά τσακώθηκα με κάποιον γιατί δεν του άρεσαν οι Beatles. Τόλμησε να μου πει ότι οι Gun’s ‘n’ Roses είναι καλύτεροι!».

Η Άννα Βίσση αναφέρθηκε και στο γάμο της με τον Νίκο Καρβέλα λέγοντας: «O Καρβέλας ντύθηκε καραγκιόζης για να με ρίξει». Τι εννοούσε; Ότι ως γαμπρός φόρεσε λευκό κουστούμι, πράσινη ριγέ γραβάτα και αθλητικά.

Η ίδια θέλησε να τσαλακώσει την εικόνα της και ανέφερε χαριτολογώντας πως ήταν καλή σύζυγος γιατί ο Καρβέλας πήρε εφτά κιλά όταν παντρεύτηκαν. Η Άννα Βίσση μίλησε και για το διαζύγιό τους: «Ήταν τόσο δύσκολο να χωρίσουμε με τον Νίκο. Ήταν αγάπη τεράστια αυτή η σχέση και ήταν και τα τραγούδια στη μέση… Πήγαινα πίσω δήθεν για να φτιάξω το φουστάνι μου και έκλαιγα. Έκλαιγα και γύρναγα στην πίστα», εξομολογήθηκε, προσθέτοντας πως προσπάθησαν να μείνουν φίλοι μετά το χωρισμό αλλά δεν τα κατάφεραν απόλυτα.

«Πρακτικά δεν ήμουν καλή μάνα γιατί δούλευα. Αλλά αυτό δεν μου αφαιρεί το δικαίωμα να το συμπληρώσω στη Σοφία με κάποια άλλα πράγματα, που πιστεύω ότι το έκανα», είπε, τέλος, για την κόρη της και παραδέχθηκε ότι πέρασαν κάποια ζόρια αλλά τα ξεπέρασαν.

Δείτε το βίντεο με την Άννα Βίσση να μιλάει για τη σεξουαλική της ζωή:

Διαβάστε για την Άννα Βίσση που έκανε ψεύτικο προφίλ στο Facebook για να βρει σύντροφο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.