Χατζηνικολάου, Τρέμη, Χούκλη: αλλαγές στα δελτία ειδήσεων

Ποιες οι μεγάλες αλλαγές στα δελτία ειδήσων το 2012; Τι αλλάζει με Χατζηνικολάου, Χούκλη, Τρέμη μετά το κλείσιμο του Alter;

Όπως δείχνουν τα πράγματα, το 2012, τηλεοπτικά δεν θα πλήξουμε. Θα φροντίσουν γι’ αυτό, τα δελτία ειδήσεων και η μετακίνηση Χατζηνικολάου στο τηλεοπτικό σκηνικό.

Όλα δείχνουν ότι άνκορμαν του ΑΝΤ1 θα είναι ο Νίκος Χατζηνικολάου, ενώ στη «μάχη των οκτώ» ετοιμάζεται να επανέλθει ο Alpha, με κεντρικό παρουσιαστή -κρατηθείτε- τον Γιάννη Παπαγιάννη.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου συναντήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων με τον αντιπρόεδρο του ΑΝΤ1, Θοδωρή Κυριακού, και φαίνεται πως σύντομα θα βρεθεί στην θέση του παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου του σταθμού: «Οι δυο τους έφαγαν σε εστιατόριο του Golden Hall. Η συνεργασία δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί, όμως θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου ο Νίκος Χατζηνικολάου θα βρίσκεται στον αέρα του ΑΝΤ1. Θα παρουσιάζει το δελτίο τέσσερις φορές την εβδομάδα. Τι θα γίνει όμως με τη Μαρία Χούκλη;

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μαρία Χούκλη, που μέχρι σήμερα παρουσίαζε το δελτίο ειδήσεων του καναλιού, θα παρουσιάζει πιθανότατα τα υπόλοιπα δελτία της εβδομάδας –μια εξέλιξη που προφανώς δεν την έχει ευχαριστήσει ιδιαίτερα.

Το Alter βρίσκεται εκτός παιχνιδιού, το Star θα μαζεύει τα γνωστά νούμερα του, οπότε η πίτα θα ξαναμοιραστεί και ο ανταγωνισμός θα σκληρύνει.

Πρόβλημα έχει η Όλγα Τρέμη και το Mega. Το κανάλι της Μεσογείων, έχει καταγραφεί ως “φιλομνημονιακό” στη συνείδηση του κοινού και γνωρίζουν ότι -όπως και στο παρελθόν- μπορούν να χάσουν από τον Χατζηνικολάου με ευκολία. Όποτε όπως είναι λογικό βρίσκονται σε αναβρασμό.

Ο ΑΝΤ1 παίρνει τον Χατζηνικολάου για να κερδίσει. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Χατζηνικολάου κέρδιζε και όταν βρισκόταν στο Alter κανάλι που είχε όγκο πολύ μικρότερο από τον ΑΝΤ1, αλλά και πολύ πιο έντονο ενημερωτικό προφίλ. Μένει να δούμε ποιοι θα εμφανίζονται στα παράθυρα του Χατζηνικολάου. Δημοσιογράφοι του ΑΝΤ1 ή θα πάρουν και κάνα δυο από το Alter;

Στον Alpha ο Κοντομηνάς επιστρέφει και μεταφέρει το δελτίο ειδήσεων στις οκτώ- ενδεχομένως να αρχίζει λίγο νωρίτερα, στις 19.30, αλλά στις οκτώ θα είναι σε πλήρη εξέλιξη. Ο Γιάννης Παπαγιάννης διαρρέει μέσα από blogs οτι θα είναι αυτός ο παρουσιαστής του δελτίου. Πιθανότατα όμως, το λαϊκίστικο προφίλ που έχει χτίσει μέσα από το δελτίο του στο Extra 3 θα τον εμποδίσει να χτυπήσει τον ανταγωνισμό.

Διαβάστε γιατί συνελήφθη ο Παπαγιάννης για απειλή, τι αλλάζει στον Alpha με την επάνοδο του Κοντομηνά και τι δήλωσε ο Χατζηνικολάου για την πορεία της υγείας του.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.