Η Εύα Καϊλή βάζει κάτω τρεις βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Ποιους τρεις βουλευτές του ΠΑΣΟΚ αναστατώνει η Εύα Καϊλή και τι τους κάνει και έχουν χάσει τον ύπνο τους;

Σκληρό καρύδι αποδεικνύεται η Εύα Καϊλή, η οποία θέλει να πάρει τη ρεβάνς για τα όσα άκουσε από συναδέλφους της, βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, τις ημέρες της κρίσης που συγκλόνιζε το κυβερνών κόμμα.

Έτσι μετά τις «καλτσοδέτες» και άλλα σχόλια τα οποία θεωρεί ότι έχουν σεξιστικό περιεχόμενο και τη θίγουν ως γυναίκα και ως άτομο η κ. Καϊλή αποφάσισε να ζητήσει τη δικαίωσή της από τα όργανα του ΠΑΣΟΚ.

Για το λόγο αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, η Εύα Καϊλή ζητά την παραπομπή στο Πειθαρχικό των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ Σωκράτη Ξυνίδη, Χάρη Καστανίδη και Στάθη Κουτμερίδη.

Οι τρεις βουλευτές, που θεωρούν τους εαυτούς τους άξιους εκπρόσωπους του αντρικού φύλου, το φυσούν και δεν κρυώνει που η νεαρή βουλευτής τους έχει φέρει σε αυτή τη δύσκολη θέση. Δεν υπολόγιζαν τέτοια αντίδραση όταν ξεστόμιζαν σχόλια τύπου “σιγά θα σκίσει κανά καλσόν” ή “σιγά την καλτσοδέτα” από το βήμα της Βουλής όταν η Εύα Καϊλή απειλούσε να μη δώσει ψήφο εμπιστοσύνης αν δεν παραιτηθεί ο Παπανδρέου.

Τελικά, και ο Παπανδρέου παραιτήθηκε, και η Καϊλή καλσόν δεν έσκισε, και αυτοί έχασαν όποιο ίχνος σοβαρότητας τους είχε απομείνει. Έμπαινε Εύα, πάρ’ τους και τα σώβρακα!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.