Κλεμμένα όνειρα: επεισόδια, υπόθεση, πρωταγωνιστές

Ποια η υπόθεση της νέας καθημερινής σειράς του Mega, Κλεμμένα όνειρα; Ποιοι οι πρωταγωνιστές και τι θα γίνει στο πρώτο επεισόδιο;

Είναι η νέα καθημερινή σειρά του Mega που έρχεται να αντικαταστήσει Τα μυστικά της Εδέμ και αναμένεται να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό.

Εγγύηση η επιτυχημένη συγγραφική ομάδα που αποτελείται από τους Αννα Αδριανού, Δημήτρη Αρβανίτη, Γιώργο Κρητικό και Ευριπίδη Διονυσιάδη. Τη σκηνοθεσία της σειράς υπογράφει ο Δημήτρης Αρβανίτης.
Το νέο, καθημερινό, απογευματινό ραντεβού του κοινού με το Mega, με τη νεανική σειρά Κλεμμένα όνειρα, ανοίγει αυλαία αυτή την Κυριακή στις 21.00, με ένα επεισόδιο μεγάλης διάρκειας. Κατόπιν θα μεταδίδεται από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 19.10.

Η υπόθεση:

Με πολυπρόσωπο και λαμπερό καστ, η σειρά βασίζεται σε πρωτότυπο ελληνικό σενάριο και φιλοδοξεί να αποτελέσει τη νέα συνήθεια του τηλεοπτικού κοινού.

Στο ADC, το πιο διακεκριμένο κολέγιο της Αθήνας, δύο νέοι ανταγωνίζονται ο ένας τον άλλον: από τις επιδόσεις στο κολέγιο όπου σπουδάζουν μέχρι την καρδιά μιας συμφοιτήτριάς τους.
Ο Αρης Μαλτέζος είναι γόνος πολύ πλούσιας οικογένειας και ο πιο δημοφιλής ανάμεσα στους συμφοιτητές του. Είναι ο αγαπημένος των κοριτσιών, παρά τον άστατο και επιπόλαιο χαρακτήρα του.

Ο Σταύρος Χαλκιάς, από την άλλη, παιδί φτωχικής γειτονιάς, έρχεται να σπουδάσει στο κολέγιο με υποτροφία και να απειλήσει την «πρωτιά» του Αρη.Οι δυο τους δεν γνωρίζουν ωστόσο ότι αυτά που τους ενώνουν είναι πολύ περισσότερα και επικίνδυνα από αυτά που τους χωρίζουν. Καταλυτικό ρόλο στη ζωή τους θα παίξει ο πατέρας του Αρη, πλούσιος και επιτυχημένος επιχειρηματίας που κινείται στο παρασκήνιο και είναι αποφασισμένος μόνο να κερδίζει.

Με φόντο ένα πολύβουο κολέγιο και πλαίσιο τις ιστορίες των σπουδαστών και των καθηγητών, ξετυλίγεται το κουβάρι της ζωής των δύο παιδιών. Οι φιλίες, οι έρωτες, αλλά και οι προδοσίες αποτελούν μεγάλο μέρος της καθημερινότητας όλων. Ομως τα μυστικά, οι ίντριγκες και τα σκοτεινά γεγονότα του παρελθόντος των δύο παιδιών σημαδεύουν το παρόν το δικό τους και των οικογενειών τους.

Το πρώτο επεισόδιο:

Είκοσι χρόνια πριν, σε έναν αποκριάτικο χορό, ο Δημήτρης Μαλτέζος κάνει μια γνωριμία που θα ταράξει την τακτοποιημένη ζωή του με την όμορφη και πλούσια Αλεξάνδρα Βαλάτου.

Το πάθος τον συνεπαίρνει, αλλά κανείς δεν ξέρει αν είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τις συνέπειες. Σήμερα, σε μια γειτονιά της πόλης, ο Σταύρος Χαλκιάς περνά την τελευταία ξένοιαστη μέρα του παίζοντας μπάσκετ με τον κολλητό του, τον «Ρώσο».

Αύριο, ο Σταύρος θα περάσει την πόρτα του διακεκριμένου κολεγίου ADC για να φοιτήσει με υποτροφία στο δεύτερο έτος. Μεγάλη αλλαγή στη ζωή του που του δημιουργεί άγχη και επιφυλάξεις, αλλά βλέπει πόσο χαίρεται η Βίκυ, η μητέρα του, που τον μεγάλωσε με στερήσεις αλλά και πολλή αγάπη.

Την ίδια ώρα, κάποια χιλιόμετρα μακριά, στα βόρεια προάστια, ο Αρης Μαλτέζος «εγκαινιάζει» τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά με μια χαλαρή προπόνηση στο γήπεδο μπάσκετ του κολεγίου, μπροστά στους συμφοιτητές του που τον επευφημούν.

Πρωταγωνιστές:

Ο Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος) συναντά μετά τη «Βέρα στο δεξί» την Ελισάβετ Μουτάφη που υποδύεται τη γυναίκα του (Αλεξάνδρα Μαλτέζου).

Στο λαμπερό καστ θα δούμε επίσης την Αθηνά Οικονομάκου, τη Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), τον Ορφέα Παπαδόπουλο (Αρης Μαλτέζος), τον Κωνσταντίνο Λάγκο (Σταύρος Χαλκιάς), τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη (Κίμωνας), την Αντα Λιβιτσάνου (Κρίστη Στεφάνου), ενώ ειδική συμμετοχή κάνουν οι Αντιγόνη Γλυκοφρύδη (Αρτεμις), Νίκος Γαλανός (Φίλιππος Βαλάτος), Αννα Αδριανού (Αννα Σπανού).

Δείτε το συγκλονιστικό τέλος στα Μυστικά της Εδέμ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.