Μελέτη-Μενεγάκη: ποια η αλήθεια για την κόντρα

Γιατί φουντώνουν οι φήμες για κόντρα ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και στη Ελεονώρα Μελέτη; Από πότε θα βρεθούν αντιμέτωπες τηλεοπτικά;

Νέα κόντρα φαίνεται πως θα ξεσπάσει ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και την Ελεονώρα Μελέτη, καθώς έντονη φημολογία θέλει τη δεύτερη να μετακινείται στη μεσημεριανή ζώνη του σταθμού, την ώρα που προβάλλεται και η εκπομπή της Ελένης.

Οι δύο κυρίες στην αρχή της περσινής σεζόν είχαν ξεκαθαρίσει πως ουδέποτε ποτέ υπήρχε κάποιο πρόβλημα μεταξύ τους. Η Ελένη Μενεγάκη είχε καλέσει την 32χρονη παρουσιάστρια στην εκπομπή «Καφές με την Ελένη» και μάλιστα η Ελεονώρα Μελέτη της είχε γράψει και ένα πολύ γλυκό ποίημα, βάζοντας στην άκρη την «φημολογούμενη» αντιπαράθεσή τους.

Το χρονικό της κόντρας

Η πρώτη φορά που βρέθηκαν σε αντίπαλα στρατόπεδα ήταν πριν από μερικά χρόνια, όταν η Ελεονώρα ανέλαβε την παρουσίαση του «Πρωινού καφέ» έχοντας απέναντί της τη βασίλισσα της πρωινής ζώνης. Τώρα, θα διασταυρώσουν και πάλι τα ξίφη τους, αλλά αυτήν τη φορά στην τηλεοπτική ζώνη του μεσημεριού.

Όπως επίσημα ανακοινώθηκε από το STAR, η Ελεονώρα Μελέτη υπέγραψε καινούργιο συμβόλαιο με το κανάλι της Κηφισιάς, χωρίς όμως να διευκρινίζεται ότι θα συνεχίσει να λέει «καλημέρα» από το πλατό της «Πρωινής Μελέτης». Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελεονώρα Μελέτη πρόκειται να μεταφερθεί στη μεσημεριανή ζώνη, απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη, της οποίας και το μεσημέρι της ταιριάζει γάντι, όπως φαίνεται από τα νούμερα τηλεθέασης.

Πριν από λίγο καιρό, οι φήμες που ήθελαν να γίνονται ριζικές αλλαγές στην «Πρωινή Μελέτη» είχαν φουντώσει. Τα σενάρια που ακούστηκαν ήταν αρκετά, ωστόσο το μόνο σίγουρο ήταν πως οι ιθύνοντες του STAR σκόπευαν να ανανεώσουν το συμβόλαιο της παρουσιάστριας για ακόμη δύο χρόνια, αφού είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις της.

Οι φήμες για αλλαγές ήρθαν να επιβεβαιωθούν πριν από λίγες ημέρες με την υπογραφή του νέου συμβολαίου της Ελεονώρας. Για του λόγου το αληθές, το συμβόλαιο που είχε η παρουσιάστρια με το κανάλι έληγε τον Ιούνιο του 2012, ωστόσο της ζητήθηκε να υπογράψει από τώρα καινούργιο, διάρκειας δύο συν δύο χρόνων, όπως και έγινε, κάτι που επιβεβαιώθηκε και επίσημα από το STAR, που αναφέρει ότι: «Η Ελεονώρα Μελέτη, χαμογελαστή και χαρούμενη, δέχεται συγχαρητήρια φίλων και συναδέλφων για την ανανέωση του συμβολαίου της με το STAR. Το νέο συμβόλαιο έχει διάρκεια 2 συν 2, δηλαδή μέχρι τον Αύγουστο του 2014 συν 2 χρόνια. Η συμφωνία είναι να παρουσιάζει μία καθημερινή εκπομπή από Δευτέρα έως Παρασκευή και τέσσερα κεντρικά δελτία ειδήσεων, δηλαδή δύο Σαββατοκύριακα τον μήνα».

Δείτε τη Μενεγάκη να βγάζει τη καλτσοδέτα της στη φόρα και διαβάστε ποια η νέα ώρα της εκπομπής της Μελέτη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.