Νάνα Μούσχουρη: ανθελληνικές-φιλογερμανικές δηλώσεις

Ποιες οι ανθελληνικές και φιλογερμανικές δηλώσεις της Νάνας Μούσχουρη; Ποιες οι αντιδράσεις από τις προκλητικές δηλώσεις της;

Οργή και αναπάντητα ερωτηματικά έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις της μεγάλης ελληνίδας ερμηνεύτριας Νάνας Μούσχουρη, που μέχρι χθες δόξαζε την Ελλάδα στο εξωτερικό, τώρα όμως φρόντισε να τη δυσφημήσει.

Η κ. Μούσχουρη μιλώντας στην εφημερίδα «Die Welt» υποστήριξε πλήρως τη στάση της κ. Μέρκελ απέναντι στην Ελλάδα και δικαιολόγησε ακόμη και το εξώφυλλο του περιοδικού “Focus”, με την Αφροδίτη της Μήλου σε άσεμνη στάση.

«Καταλαβαίνω απόλυτα το θυμό των Γερμανών”, είπε η Νάνα Μούσχουρη. “Όταν κάποιος δανείζεται συνέχεια και δεν τα επιστρέφει, ο άλλος είναι λογικό να εκνευρίζεται. Έχω μάθει να εργάζομαι έντιμα. Τίποτα δεν χαρίζεται. Συμφωνώ απόλυτα με τη στάση της Άνγκελα Μέρκελ», δήλωσε η κ. Μούσχουρη, τονίζοντας με αυτό τον τρόπο ότι έχει αποκτήσει την ευρωπαϊκή κουλτούρα, αφού ζει και στην Ελβετία.

Η ελληνίδα πρώην ευρωβουλευτής Νάνα Μούσχουρη, που αυτή την περίοδο δίνει συναυλίες (την τελευταία της καριέρας της κάθε φορά) στη Γερμανία, δήλωσε επίσης ότι «όλοι είναι δυσαρεστημένοι με τους Έλληνες, κάτι που καταλαβαίνω και θεωρώ σωστό. Οι Γερμανοί κι εγώ έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση! Με τους Έλληνες είμαι κακιά, κυρίως με τους πολιτικούς. Αυτοί είναι υπεύθυνοι για τα προβλήματα».

Και συνέχισε λέγοντας ότι «οι Έλληνες πρέπει να μάθουν να εξοφλούν τα χρέη τους. Τα τελευταία 30 χρόνια, από τότε που μπήκαμε στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα, ζούνε με ένα ψέμα σε μια ψεύτικη ευημερία. Η Ευρώπη έχει δίκιο να είναι εξοργισμένη».

Αίσθηση, τέλος, προκάλεσε και η απόσταση που θέλησε να κρατήσει η Νάνα Μούσχουρη από τον Μίκη Θεοδωράκη, για τον οποίο ξεκαθαρίζει ότι δεν ήταν ποτέ φίλοι. Απλά είχαν συνεργαστεί κάποια στιγμή.

Η κ. Μούσχουρη μάλλον ξέχασε ότι η “φίλη” της Γερμανία αρνείται να αποδώσει στην Ελλάδα τις πολεμικές αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο.

Διαβάστε για το κοινό όραμα για Ευρώπη Χίτλερ-Μέρκελ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.

16 Σχόλια

  1. δηλαδη ειναι ψεμα οτι σε 7 χρονια ψευτοσυνταξιουχοι φαγανε πανω απο 7 δισ ευρω ειναι ψεμα οτι υπαλιλοι δημοσιου καταχραζονταν χρηματα ειναι ψεμα οτι ενασ υπαληλοσ δημοσιου ειχε 4 θεσεις και επερνε επιδοματα για απο 8 επιτροπες ,και μην μου πειτε δεν φταινε αυτοι αλλ οι πολιτικοι , δηλαδη φταιει ο κλεφτης μονο οχι ο κεπαποδοχος , στρουθοκαμηλιζουμε ολοι μας ,,,,καλα να παθουμε

  2. Μάλλον η Μούσχορη ξέχασε απο που κατάγεται το γεγονός ότι έχει κάνει διεθνή καρριέρα δεν σημαίνει και κάτι, αυτό το οφείλει στον Χατζηδάκι και εν μέρει στον Θοδωράκη. Αλλά επειδή έζησε για 30 χρόνια στην Γαλλία και Ελβετία έγινε ευρωπαία. Δεν έχει κανένα δικαίωμα να μιλάει έτσι ότι και αν έχει γίνει στην Ελλάδα μόνο και μόνο για να γλύφει και να γίνεται αρεστεί τους “φίλους” της για δικό της εννοείται συμφέρον. Ντροπή σου!!!!!

  3. Σωστά, και επειδή η Νανά Μούσχουρη έχει δίκιο, πρέπει να βοηθά τους Γερμανούς στο να μας γαμ@#$ ακόμα περισσότερο! Ρε τι ωραίοι που είναι μερικοί επαναστάτες!!!
    Παιδάκια δεν είναι ανάγκη να μας υποδουλόσουν οικονομικά οι Γερμανοί για να καταλάβουμε ότι είμαστε μαλ@#$%. Μπορούμε να το καταλάβουμε και μόνοι μας καθαιρόντας όλα εκείνα τα αποβράσματα της εξουσίας (και κατά συνέπεια και τους πλουτοκράτες που τους γλύφουν), παίρνοντας μπάλα τους αλήτες ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς, γιατρούς, δημοσίους υπαλλήλους και άλλους που όλοι μαζί βοήθησαν στο χάλι που έχουμε τώρα. Αλλά όχι να βγαίνει και η κυρά Μούσχουρη και να λέει στους Γερμανούς <>. Δεν πειράζει, εύχομαι το επόμενο καλοκαίρι να λάβει κάποια μάθημα που θα έρθει να ξαναδώσει συναυλία στο Ηρώδειο και να εισπράξει τα ωραία Ευρώ από τους κλέφτες και ψεύτες Έλληνες.

  4. Δηλαδή όλοι αυτοί οι Ελληναράδες, οι μάγκες, που τόισα χρόνια αποτελόυσαν τους ημέτρους, τα τσατσόνια, τα βίσματα, τα λαμόγια που μαζί με τους αρχιπροδοταρους του πολιτικάντηδες που καταλήστευσαν το χρήμα που σαν μ…άκες πληρώναμε στους φόρους τι είναι; Ευπατρήδες; Και όλοι εσείς που ΄τωρα ‘κόπτεστε’ για την Ελλάδα, για την πατρίδα μας που ήσασταν όλα αυτά τα χρόνια που βιαζόταν κάθε μέρα! κάθε ώρα! Όλοι μην χάσετε το βόλεμα και μην ακούσετε την αλήθεια γιατι απλά πολλοί απο εσά γνωρίζετε ότι ΚΑΙ εσεις είστε συμμέτοχοι σε αυτό το αιμετικό κατασκέυασμα.

  5. Σωστά, αυτός που λαϊκίζει και χαϊδεύει τα αυτιά είναι ο φιλέλληνας, αυτός που λέει δύσκολες αλήθειες είνα ανθέλληνας και προδότης.
    Το ελληναριό δε θ’ αλλάξει ποτέ…

  6. Μάλλιστα…..έχω την εντύπωση,(για να μήν πώ την βεβαιότητα) ότι αρκέτή αξία της δώσαμε της κυρίας,την οποία ούτε στο ελάχιστο άξιζε.)Ολη την εικόνα και την εκτίμηση που είχε απο τους έλληνες,την έχασε.Πάει.Οι έλληνες ”Κυρία” μου σοε ανέβασαν στα ουράνια.Τώρα??? δεν θα σου πώ.Θα δείς μόνη σου όταν τολμήσεις και πατήσεις ξανά τα πόδια σου στην Ελλάδα.Καιείμαι σίγοθρος ότι η άποψή μου εκφράζει πλήθος Ελλήνων.Σου θίξαμε τον Σαρκοζί και Την Μέρκελ….Σε κάναμε ρεζίλι….Αντε να χαθείς κ…γρια.ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΣΙΧΑΜΕΝΗ.

  7. Όταν η χώρα μας περνά αυτά που περνά, δεν είναι ωραίο μία κατά λάθος Ελληνίδα, διεθνούς εμβελείας να βγαίνει και να μας κρεμάει διεθνώς. Διότι μπορεί η δική μου και η δική σας άποψη να μην ακούγεται, η δική της όμως άποψη προκαλεί αίσθηση και ακούγεται. Δεν έχει άδικο, αλλά στην ουσία έδωσε μία ακόμα πέτρα σε αυτούς που θέλουν να μας δουν να σερνόμαστε! Και κόψτε τις ανοησίες αν έχει δίκιο ή άδικο. Δεν μιλάμε για τη θειά σας ή την ξαδέρφη σας. Μιλάμε για μία προσωπικότητα που ακούγεται παγκοσμίως η άποψή της και προκαλεί κακό στην εικόνα της χώρας μας.

  8. Αυτή η πατσαβούρα (καλά έκανα που δεν τη χώνεψα ποτέ) τολμά να βγαίνει και να μιλά έτσι για τους συμπατριώτες της (υποτίθεται) και τη χώρα της; Αλλά τί να ξέρει για την Ελλάδα αυτή, αφού δεν έζησε καθόλου εδώ! Μια ζωή στην Ελβετία… έγινε κρυόκωλη ελβετίδα σε όλα! ΠΩΣ να ξέρει πόσο εργάζονται οι Έλληνες και πόσο αμοίβονται; Τις ίδες μαλακίες με τη Μέρκελ λέει κι αυτή. Τη λυπάμαι κυριολεκτικά.

  9. ρε πατε καλα δηλαδη τα εκατομμυρια των ελληνων που εργαζονται εντιμα οπως αυτη η κυρια και παιρνουν μισθους 900 ευρω και συνταξεις 700 χρωστανε στη μερκελ, δηλαδη ολο το θεμα της κρισης ηταν μονο ενας λαος και μαλιστα συλληβδην θεωρουμενος λωποδυτης τι να πω ιδια γλωσσα αλλη τσεπη…

  10. @Lena: τι είπε που δεν ήταν σωστό;;;
    Κατ’αρχήν ότι δικαιολογεί το εξώφυλλο του Focus…η ιερόσυλη, που θέλει να ονομάζεται και Ελληνίδα!!!
    Ότι αυτή έχει μάθει να εργάζεται τίμια και δηλαδή όόόόλοι οι Έλληνες δεν δουλεύουμε τίμια…επειδή έχουμε 300 βόδια που ΜΑΣ δουλευουνε!!!!
    ‘Οτι “Όταν κάποιος δανείζεται συνέχεια και δεν τα επιστρέφει, ο άλλος είναι λογικό να εκνευρίζεται.”…αλήθεια; εμείς για πόσο ακόμη θα περιμένουμε να μας επιστρέψουν τα κλεμμένα; Για να μην πω τα “σκοτωμένα”;;;;
    Έπεσα από τα σύννεφα διαβάζοντας την παραπάνω δημοσίευση και ακόμη δυσκολεύομαι να το πιστέψω…η Νανα η Μούσχουρη τα είπε αυτά;;; Αλλά όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά!!!

  11. Σε αυτή τη χώρα τελικά δεν αντέχουμε τις αλήθειες. Πράγματα που οι περισσότεροι λέμε στις παρέες μας και σε στενό κύκλο έτσι και τις πει κάποιος δημόσια είναι Ανθέλληνας και προδότης. Ντροπή μας!!!

  12. Ντροπή της για ότι βγαίνει και λέει για τη χώρα της να υποθέσω ότι λόγω περασμένης ηλικίας έχει αλτσχάιμερ; θα συμφωνήσω με κάποιο φίλο στο facebook που έγραψε ότι σαν πρώην ευρωβουλευτής έχει κι αυτή την ευθύνη της για τη διαφθορά στην πολιτική και θα συμφωνήσω επίσης με το χάρη ότι δεν κάνουμε τίποτα για να ξαποστείλουμε τους προδότες εξωτερικούς και εσωτερικούς(οι πολιτικοί μας). Πολλά τα στραβά του ελληνικού λαού αλλά δε μας αξίζει και τέτοια μοίρα…. και οι γερμαναράδες μας χρωστάνε πολλά περισσότερα από ότι εμείς σε αυτούς……

  13. αυτος ο τοπος εχει γεννησει ηρωες αλλα και αρκετους γενιτσαρους οπως ειναι η νανα μουσχουρη η ο ευρωβουλευτης της γερμανιας ο χατζημαρκακης.το ερωτημα ειναι τι κανουμε για να αντιμετωπισουμε τους προδοτες ως εθνος?τιποτα απολυτως!

  14. Την αλήθεια είπε. Και αυτό που σημειώνετε για το “αίσθηση προκάλεσε” ότι πήρε απόσταση από τον Θεοδωράκη είναι ανακριβές. Ότι δεν είχε ποτέ σχέσεις με “αυτόν τον κύριο” (όπως τον αποκαλεί σε συνεντέυξεις της) καθώς και τον λόγο αυτής της επικριτικής στάσης της τα έχει πει πολλές φορές στο παρελθόν.

Comments are closed.

Οι προσφορές συνεχίζονται. Δείτε 12+1 online καταστήματα με μεγάλες προσφορές:

  1. Public
  2. Κωτσόβολος
  3. E-shop
  4. ΑΒ Βασιλόπουλος
  5. e-Fresh.gr
  6. Μουστάκας
  7. DPAM
  8. Prince Oliver
  9. Funky Buddha
  10. Cosmos Sport
  11. Celestino
  12. Allazorevma.gr
  13. Aegean airlines