Μυστικά της Εδέμ: τελευταίο επεισόδιο, ποιος πεθαίνει στο τέλος

Ποιος κεντρικός ήρωας πεθαίνει και με τι τρόπο στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς Μυστικά της Εδέμ; Ποιο το ανατρεπτικό τέλος στα Μυστικά της Εδέμ;

Μετά από τριάμισι χρόνια ήρθε η στιγμή να δούμε τι τελικά θα γίνει με την παρέα της φεγγαρόπετρας. Ποιος το συγκλονιστικό τέλος στα Μυστικά της Εδέμ.

Ο Γιώργος Κυρίτσης μιλάει για το πολυσυζητημένο τέλος στα Μυστικά της Εδέμ: “Αποφασίσαμε μαζί με την Έλενα (Ακρίτα) το φινάλε να είναι γλυκόπικρο και αυτό γιατί αυτό γιατί από τη μία θέλαμε να αποδώσουμε δικαιοσύνη και όσοι έπρεπε να πληρώσουν, να πληρώσουν, αλλά και από την άλλη θέλαμε το “αντίο” μας στον κόσμο να αφήνει ταυτοχρόνως και μια ελπίδα, ένα χαμόγελο “και συνεχίζει” . Το τέλος θα γραφτεί με ένα ταξίδι στον χρόνο.”

Τα Μυστικά της Εδέμ θα μας ταξιδέψουν 15χρόνια μετά. Θα παρακολούθησουμε το τέλος που θα έχουν οι ήρωες μας τώρα και στην συνέχεια θα δούμε πως έχουν εξελιχθεί…

Tι θα δούμε στο ανατρεπιτικό τελευταίο επεισόδιο στα Μυστικά της Εδέμ.

Η Αντιγόνη θα βυθιστεί για πάντα στην σιωπή της. Η Νταίζη και ο Χρήστος αποφασίζουν να βάλουν τέλος στην ζωή τους με ένα αυτοκινηστικό ατύχημα. Ο Ηλίας θα χάσει τη μάχη με τον θάνατο, πριν φύγει θα βιώσει μια μεγάλη αναλαμπή, θα γνωρίσει την Δάφνη, βιώνοντας ένα συγκλονιστικό αποχαιρετισμό. Ο Ρούσος θα φύγει στο εξωτερικό και η Αμαλία θα μείνει πίσω, προσπαθώντας να στηρίξει την Μελίτα που νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική.

Η παρέα θα μείνει ενωμένη για να αποδείξει πως η πραγματική φιλία υπάρχει. Η Εύα και ο Λευτέρης αποκτούν ένα κορίτσακι. Η Νόρα με τον Λούκα κάνουν και δέυτερη κόρη και ο Νικόλας με την Δάφνη μεγαλώνουν την οικογένεια τους, με ένα αγοράκι. Τίποτα όμως δεν θα μπορέσει πια να χωρίσει τον Στέφανο με την Εριέττα.

Διαβάστε τι θα γίνει στο τέλος στα Μυστικά της Εδέμ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.