Ποια εφημερίδα αγοράζει ο Νίκος Χατζηνικολάου

Ποια νέα κίνηση ετοιμάζει ο Νίκος Χατζηνικολάου στο χώρο του ημερίσιου τύπου; Σε ποιο κανάλι αναμένεται να καταλήξει ο Νίκος Χατζηνικολάου;

Ενδιαφέρον σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται να υπάρχει από το Real Group, επικεφαλής του οποίου είναι ο Νίκος Χατζηνικολάου και ο υιός Κουρή, για την εξαγορά της εφημερίδας «η Βραδυνή».

Ο επιχειρηματίας Κ. Μήτσης βρίσκεται σε ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με τον Νίκο Χατζηνικολάου, ενημερώνοντας τον για τα οικονομικά δεδομένα της εφημερίδας σε μια ύστατη προσπάθεια να σωθεί ο ιστορικός τίτλος.

Θυμίζουμε ότι πωλητήριο στην εφημερίδα «Αδέσμευτος Τύπος» έχει βάλει και ο εκδότης – δημοσιογράφος Δημήτρης Ρίζος. Ανέκαθεν ο κεντροδεξιός Τύπος ήταν πολυδιασπασμένος και αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα, η κρίση όμως τον απειλεί με ολική κατάρρευση.

Την ίδια ώρα, ο Νίκος Χατζηνικολάου βρέθηκε σε γνωστό εστιατόριο με υψηλό στέλεχος του ΑΝΤ1. Η συζήτηση ήταν σε πολύ φιλικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο. Έγκυρες πληροφορίες λένε ότι πριν το τέλος του Ιανουαρίου ο Νίκος Χατζηνικολάου θα ανήκει στον Ομίλο Antenna και δεν αποκλείεται εκτός από την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού να αναλάβει και τη διεύθυνση του ενημερωτικού τομεα του καναλιού του Αμαρουσίου.

Διαβάστε ποια μεγάλη εφημερίδα κλείνει άμεσα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.