Παπουτσάκη: παραλίγο χαστούκι στον Κωστόπουλο [video]

Γιατί η Κατερίνα Παπουτσάκη παραλίγο να χαστουκίσει τον Πέτρο Κωστόπουλο; Δείτε το βίντεο με το ξέσπασμα της Παπουτσάκη.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη ήταν καλεσμένη του Πέτρου Κωστόπουλου στην εκπομπή του “Βράδυ” και φυσικά η κουβέντα πήγε στο “αγαπημένο” της θέμα: την πρώην σχέση της, το χωρισμό της αλλά και τα δημοσιεύματα.

Όταν λοιπόν η Παπουτσάκη ακούει το όνομα Τζιόβας, γίνεται έξω φρενών, ειδικά όταν μιλάει για το χωρισμό της. Όταν ο Πέτρος Κωστόπουλος της ζήτησε να σχολιάσει το σκηνικό με το βίντεο στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου η Κατερίνα Παπουτσάκη άνοιξε το στόμα της για τα καλά: “Ήξερε ότι έχουμε χωρίσει. Το βίντεο είχε τραβηχτεί καιρό πριν. Δεν θέλω να μιλάω γι’ αυτά. Είναι καταστάσεις περίεργες και έχουν πόνο μέσα τους. Δεν είναι τόσο ευανάγνωστες. Δεν μπορείς να καταλάβεις τι συμβαίνει βλέποντας δυο πράγματα στην τηλεόραση. Έρχομαι σε δύσκολη θέση. Με ενοχλεί τρελά. Δεν ξέρεις πόσο. Κοκκινίζω, ανάβω, ιδρώνω και τέτοια” είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη έξαλλη.

Το θέμα είναι ότι η Κατερίνα Παπουτσάκη στεναχωριέται πολύ όταν βλέπει τα αισθηματικά της να γίνονται εξώφυλλο σε περιοδικά: “Είμαι συναισθηματικός άνθρωπος και κάθε σχέση τη βιώνω στο πετσί μου. Δεν είναι μια επιφανειακή κατάσταση για μένα. Και θέλω να το πιστέψω. Κι από τη στιγμή που θέλω να το πιστέψω και μπαίνω σε αυτό το τριπάκι, όταν αυτό καταρρεύσει για τους χ,ψ λόγους, δεν είμαι καλά».

Και ο Πέτρος Κωστόπουλος τόλμησε να τη ρωτήσει τι είναι αυτό που την ενοχλεί. Συγκεκριμένα είπε: “Να στενοχωριόσουν εάν γράφανε ότι είσαι του σχοινιού και του παλουκιού. Εάν εσύ δηλαδή γκρινιάζεις, η Μενεγάκη θα έπρεπε να πηδήξει από τον δεύτερο όροφο”. Και εκεί η Παπουτσάκη εξοργίστηκε κι ήταν έτοιμη να ρίξει χαστούκι στον Κωστόπουλο! Εξάλλου, όπως είπε, δεν θέλει η γιαγιά της να μαθαίνει από τα περιοδικά ότι χώρισε. Ο Πέτρος Κωστόπουλος την επέπληξε λέγοντας πως όντως θα έπρεπε να είχε πάρει τη γιαγιά να της το πει και κάπως χαλάρωσε το κλίμα και γλίτωσε το ξύλο.

Όταν ο Πέτρος Κωστόπουλος έφερε τη συζήτηση στον Πέτρο Λαγούτη, η Κατερίνα Παπουτσάκη δεν άνοιξε το στόμα της, ενώ για τις φωτογραφίες που τους έδειχναν να ανταλλάσουν παθιασμένα φιλιά δήλωσε ότι ήταν ξημερώματα έξω από το μαγαζί. Τι να κάνεις αν είναι ξημερώματα και σε πάρει και κάνα φλας φωτογράφου;

Δείτε το βίντεο με την Παπουτσάκη έξαλλη με τον Κωστόπουλο:

Διαβάστε με ποιον ήρθαν στα χέρια Παπουτσάκη-Λαγούτης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.