Ζώδια 2012: προβλέψεις για όλα τα ζώδια το 2012

Τι λένε οι ετήσεις αστρολογικές προβλέψεις για τα ζωδια 2012. Τι προβλέπουν τα άτρα για το κάθε ζώδιο το 2012;

Οι προβλέψεις για τα ζώδια 2012 λένε οτι θα είναι μια δύσκολη χρονιά αστρολογικά. Μερικά όμως ζώδια θα ευνοηθούν ιδιαίτερα, παρ’ όλη την άσχημη συγκυρία.

Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις για τα ζώδια 2012:

ΚΡΙΟΣ 2012
Γενικές προβλέψεις: Το 2012, για εσένα που ανήκεις στο ζώδιο του Κριού αυξάνονται τα άγχη, οι αγωνίες και η κούραση, αλλά ταυτόχρονα και οι δυνατότητες να πλησιάσεις στόχους και όνειρα δεκαετιών, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στην καριέρα σου.

ΤΑΥΡΟΣ 2012
Γενικές προβλέψεις: Φίλε Ταύρε, το 2012 θα σε καλημερίσει ευχάριστα, με τον Δία να συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιό σου για το πρώτο εξάμηνο του χρόνου. Το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στον επαγγελματικό σου τομέα και οι συγκυρίες που θα προκύψουν, μπορεί να είναι καθοριστικής σημασίας για την εξέλιξή σου σε αυτόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ 2012
Γενικές προβλέψεις: Αγαπητέ Δίδυμε, μπορείς να καλωσορίσεις το 2012 με το πιο πλατύ σου χαμόγελο, γιατί είναι σίγουρα μία ιδιαίτερα δημιουργική και τυχερή χρονιά για εσένα, τόσο για τα επαγγελματικά όσο και για τα αισθηματικά σου, ιδιαίτερα το δεύτερο εξάμηνο, που ο Δίας θα επισκεφτεί το ζώδιό σου και θα σου χαρίσει όλες τις ευεργετικές του ιδιότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 2012
Γενικές προβλέψεις: Το 2012 για εσένα που ανήκεις στο ζώδιο του Καρκίνου, είναι μία χρονιά μεγαλύτερης εξωστρέφειας, ανάμειξης με περισσότερο κόσμο και έντονης κοινωνικής δραστηριοποίησης.

ΛΕΩΝ 2012
Γενικές προβλέψεις: Δεν ξεκινά με πολύ καλή διάθεση το 2012 για σένα, φίλε Λέοντα, και αυτό συμβαίνει γιατί γύρω σου θα επικρατεί μεγάλο μπέρδεμα, το οποίο θα προσπαθείς να λύσεις. Ο Άρης θα κινείται στην Παρθένο για το πρώτο εξάμηνο του χρόνου, από 24 Ιανουαρίου όμως μέχρι 14 Απριλίου σε ανάδρομη πορεία, και θα σου προκαλέσει καθυστερήσεις, αναβολές αλλά και την τάση για απομόνωση και περισυλλογή. Μέχρι τέλος του χρόνου θα έχεις τύχη, τόσο αισθηματική όσο και οικονομική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 2012
Γενικές προβλέψεις: Αγαπητέ Παρθένε, το κλίμα του 2012, κατά το μεγαλύτερο μέρος του έτους πρόκειται να είναι ταραχώδες, όμως δεν θα λείψουν και οι στιγμές απόλαυσης και ξεγνοιασιάς, που θα σε αναζωογονήσουν.

ΖΥΓΟΣ 2012
Γενικές προβλέψεις: Αγαπητέ Ζυγέ, το 2012 θα ξημερώσει για εσένα με τον Κρόνο να συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιό σου, γεγονός που θα επηρεάσει τις προσωπικές σου υποθέσεις και ταυτόχρονα θα κάνει εμπόλεμο το περιβάλλον γύρω σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 2012
Γενικές προβλέψεις: Το 2012 αναμένεται να είναι χρόνος σκληρής δουλειάς και εξελίξεων σε όλους τους τομείς της ζωής σου, φίλε Σκορπιέ. Με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα να συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερου, ανάδρομος από 11 Απριλίου μέχρι 18 Σεπτεμβρίου, ταυτόχρονα με την κίνηση του Άρη για το πρώτο εξάμηνο του έτους στην Παρθένο, θα βγεις από την νωθρότητα και θα πάρεις δυναμικές αποφάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ 2012
Γενικές προβλέψεις: Οι αναστατώσεις συνεχίζονται για εσένα και το 2012, φίλε Τοξότη, καθώς το πλανητικό σκηνικό του χρόνου θα αλλάζει αιφνίδια τα προγράμματα σε όλους τους τομείς της ζωής σου, που σε απασχολούν. Το πέρασμα του Κρόνου στον Σκορπιό από τις 6 Οκτώβρη, θα βγάλει στην επιφάνεια όλες σου τις ευαισθησίες, κυρίως για αγαπημένα πρόσωπα και την οικογένειά σου. Δεν αποκλείεται κιόλας να επιστρέψεις στα πάτρια εδάφη, αν βρίσκεσαι μακριά, ή να κάνεις δραστικές κινήσεις για να επεκτείνεις τη δική σου οικογένεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 2012
Γενικές προβλέψεις: Το ξεκίνημα του 2012 σε βρίσκει σε εγρήγορση, αγαπητέ Αιγόκερε, και ενδείκνυται για κινήσεις στον επαγγελματικό σου τομέα, καθώς και το ενδιαφέρον για αυτόν θα είναι αυξημένο και οι συγκυρίες μπορεί να αποβούν θετικά καθοριστικές για την εξέλιξή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 2012
Γενικές προβλέψεις: Φίλε Υδροχόε, το 2012 βρίσκει τον Ποσειδώνα να συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιό σου και εξακολουθεί να σε ταλαιπωρεί, καθώς και να σου αδειάζει ολοένα και περισσότερο τις μπαταρίες, που προσπαθείς αναποτελεσματικά να φορτίζεις.

ΙΧΘΕΙΣ 2012
Γενικές προβλέψεις: Η αίσθηση που θα έχεις, αγαπητέ Ιχθύ, κατά το μεγαλύτερο μέρος του 2012, θα είναι αυτή της επιτέλεσης του καθήκοντος και του βάρους, που θα σου προσδίδουν οι επιπλέον υποχρεώσεις που θα προκύπτουν.

Τα ζώδια που θα περάσουν πιο δύσκολα το 2012 θα είναι τα παρορμητικά, κριοί, αιγόκεροι, καρκίνοι και ζυγοί. Τα παρορμητικά ζώδια πρέπει να εφοδιαστούν με περισσότερη υπομονή και ψυχραιμία. Πιο ευνοημένα το 2012 θα είναι τα ζώδια του ταύρου, των ιχθύων και της παρθένου.

Διαβάστε ποια ζώδια πρέπει να προσέχουν το 2012 και περισσότερες προβλέψεις για τα ζώδια 2012.