Dancing on Ice: Πηλιχού ή Αναστασοπούλου νικήτρια; [video]

Δείτε τη δραματική ανακοίνωση της νικήτριας του Dancing on Ice. Ιωάννα Πηλιxού ή Πηνελόπη Αναστασοπούλου, ποια η νικήτρια του Dancing on Ice;

Η μεγάλη νικήτρια του λαμπερού Dancing on Ice αναδείχτηκε η Ιωάννα Πηλιxού σε μία αναμέτρηση με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου που έκοψε την ανάσα του τηλεοπτικού κοινού.

Μετά από τρεις χορογραφίες και την τελευταία να είναι κοινή, η Ιωάννα Πηλιχού και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου περίμεναν να ακούσουν το αποτέλεσμα. Αυτή που επικράτησε τελικά ήταν η Ιωάννα Πηλιχού η οποία στέφθηκε νικήτρια του show, όπως είχαν δηλώσει όμως λίγο πριν και οι δύο ηθοποιοί, δεν έχει καμία σημασία το ποιος θα νικήσει. Η συγκίνηση ήταν διάχυτη σε όλο το τελευταίο μέρος του show, ενώ ο κόσμος ήταν αυτός που έκρινε τελικά το αποτέλεσμα.

H βραδιά είχε πολλές εκπλήξεις. Εκτός από τα δύο ζευγάρια που διαγωνίστηκαν σε χορογραφία στον πάγο που είχαν χορέψει σε προηγούμενα live, στην σκηνή ανέβηκαν και όλοι οι αποχωρήσαντες διαγωνιζόμενοι θυμίζοντας μας τις καλύτερες στιγμές του φετινού Dancing on Ice.

Δείτε το βίντεο ανάδειξης της νικήτριας του Dancing on Ice Ιωάννα Πηλιxού:

Διαβάστε γιατί η Ιωάννα Πηλιxού ήταν το τρίτο πρόσωπο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.