Εκλογές 2012 Δημοσκόπηση: ανατροπή για ΠΑΣΟΚ-ΝΔ

Πώς ανατρέπεται η διαφορά ΠΑΣΟΚ-ΝΔ σε νέα δημοσκόπηση για τις εκλογές 2012 και γιατί επικρατεί πανικός στο ΠΑΣΟΚ;

Σύμφωνα με δημοσκόπηση για τις εκλογές 2012 της Public Issue για την «Καθημερινή της Κυριακής», η ΝΔ αυξάνει σημαντικά τη διαφορά της από το ΠΑΣΟΚ. Συγκεκριμένα, η δημοσκόπηση δίνει στη Νέα Δημοκρατία σημαντικό προβάδισμα 16,5 ποσοστιαίων μονάδων, έναντι του ΠΑΣΟΚ. Σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα η αποχή, η οποία προσεγγίζει το 32,5%.

Ειδικότερα, η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 30,5% , το ΠΑΣΟΚ 14%, η ΔΗΜΑΡ 13,5%, το ΚΚΕ 12,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ 12%, ο ΛΑΟΣ 5,5%, οι Οικολόγοι – Πράσινοι 4%, η ΔΗΣΥ 2,5% και λοιπά κόμματα συνολικά 5,5%.

Εννέα στους δέκα ερωτηθέντες (91%) στη δημοσκόπηση δηλώνουν ανασφαλείς κοινωνικά, ενώ αντίστοιχο ποσοστό δηλώνει δυσαρεστημένο από την κυβέρνηση Παπαδήμου. Το 36% αναφέρει ότι εμπιστεύεται τον πρωθυπουργό έναντι 62% που δηλώνει ότι δεν τον εμπιστεύεται.

Την ίδια ώρα, οι εθνικές εκλογές 2012 αναμένεται να διεξαχθούν τον Απρίλιο, λόγω καθυστέρησης στις διαπραγματεύσεις για το PSI. Επιπλέον, η εκλογή νέου αρχηγού στο ΠΑΣΟΚ τοποθετείται χρονικά γύρω στον Μάρτιο.

Διαβάστε τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις για τον Λουκά Παπαδήμο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.

10 Σχόλια

  1. δυστυχως τα σαλεμενα παππουδια που δεν παιρνουν χαμπαρι τι συμβαινει πραγματικα και για τι μεγεθος διαπλοκης μιλαμε για πασοκ/νδ, ειναι αυτοι που θα τους ξαναψηφισουν στα τυφλα.
    Γιαυτο στο ιντερνετ, παιρνουν χαμηλα ποσοστα ενω στις τηλεφωνικες δημοσκοπησεις ειναι ψηλα.

    ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΣΥΓΓΕΝΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.
    Το μελλον ανηκει στη νεα γενια και στις παραγωγικες δυναμεις, δεν ειναι δυνατον ο αλλος με τρια εγκεφαλικα και αλτσχαιμερ να κρινει το πως θα πορευτει η χωρα.

    Κρυψτε τις ταυτοτητες να μην μπορεσουν να ψηφισουν !!

  2. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 25% ΜΕ 30%.ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΣΥΖΗΤΩ ΘΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΛΗΝ ΚΟΥΒΕΛΗ, ΛΑΟΣ, ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ. ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ ΤΑ ΡΑΒΟΥΝ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.

  3. το ΛΕΥΚΟ γιατί το έχετε σαν επιλογή μαζί με το ΑΛΛΟ??βαλτε και τη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ στο ερωτηματολόγιό σας και τους ΠΕΙΡΑΤΕΣ….ΟΛΟΥΣ…αν θέλετε να κάνετε σοβαρή δημοσκόπηση….ή στην καλύτερη ξεχωρίστε το ΛΕΥΚΟ….

  4. η χρυση αυγη ειναι πολυ παραπανω ,κοιτατε και τις ηλεκτρονικες δημοσκοπησεις μην σας κοροιδευουν οι απατεωνες του συστηματος.

  5. Μα δεν γαμιουνται Ολα Τα κομματα ?? τα μονα που πρεπει να μεινουν ειναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Οικολογοι Πρασινοι και ΛΑ.Ο.Σ

  6. Mα τωρα ειναι δυνατον να εκτοξευθηκαν τοσο πολυ τα ποσοστα της Χρυσης Αυγης και να μπαινει στη βουλη?

  7. Το χειροτερο πραγμα που μπορει να κανει κανεις ειναι να απεχει ή να ριξει λευκο / ακυρο.

    Περιπου 20 κομματα θα κατεβουν στην εκλογες, με καποιο ο καθενας σιγουρα θα συμφωνει περισσοτερο.

    Μην τρωτε το κουτοχορτο οτι ειναι μονο τα 5-6 που μας δειχνουν τα καναλια καθε μερα.

    Ψαχτειτε !

    Προσωπικα, σε αυτες τις εκλογες με πληρη συνειδηση : EEK τροτσκιστες !!!
    Ειναι οι μονοι που δεν μασανε τα λογια τους.

  8. Δηλαδή πρέπει να το φάμε ότι 30,5+14+13,5+12,5+12+5,5+4+2,5+5,5= 100% του πληθυσμού θα στηρίξει το παλιό σάπιο πολιτικό σύστημα!!! Ότι τρώμε ακόμη αμάσητο το κουτόχορτο και δεν έχουμε καταλάβει ότι Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΑΥΡΙΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΛΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ. Έτσι το λευκό η αποχή και η αηδία μας δεν θα τους έρθει βούτυρο στο ψωμί τους… αλλά ΣΣΣ! μην φωνάξουμε και ξυπνήσει ο κόσμος!

  9. H dhmokratikh aristera einai to maksilaraki tou sapiou politikou shsthmatos.Ideologika den diaferei se tpt apo to pasok einai ena komma pou kallista tha mporouse na einai sthn sygkybernhsh kai tvra pou o laos antidraei kai kke kai syriza exoun anodo,einai KSEKATHARO oti prowthitai h dhmokratikh(kapitalistikh) aristera gia na aporofhsei anaimakta gia to politikjo systhma authn thn antidrash

  10. ΣΥΓΝΩΜΗ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΤΟ SITE ΣΑΣ, ΣΤΙΣ 31/12, Η ΔΗΜ.ΑΡ., ΣΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ, ΕΠΑΙΡΝΕ 5%. ΤΙ ΣΥΝΕΒΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΤΟΞΕΥΘΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ, ΣΤΟ 13,5%. ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ?

Comments are closed.

Οι προσφορές συνεχίζονται. Δείτε 12+1 online καταστήματα με μεγάλες προσφορές:

  1. Public
  2. Κωτσόβολος
  3. E-shop
  4. ΑΒ Βασιλόπουλος
  5. e-Fresh.gr
  6. Μουστάκας
  7. DPAM
  8. Prince Oliver
  9. Funky Buddha
  10. Cosmos Sport
  11. Celestino
  12. Allazorevma.gr
  13. Aegean airlines