Ποιο ελληνικό ξενοδοχείο ψηφίστηκε ως το καλύτερο στον κόσμο

Ποου βρίσκεται το ελληνικό ξενοδοχείο που επελέγει ως το καλύτερο στον κόσμο; Τι ήταν αυτό που το έκανε να ξεχωρίσει;

To Grace Santorini επελέγη από το διάσημο ταξιδιωτικό περιοδικό Condé Nast Traveller, για την Gold List του 2012.

Η διάσημη Gold List του Condé Nast Traveller ανακοινώνεται στην αρχή κάθε χρονιάς και παρουσιάζει τα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου, όπως επελέγησαν από τη δημοσιογραφική ομάδα του περιοδικού και τους ειδικούς στο χώρο του τουρισμού & των ξενοδοχείων.

Το Grace Santorini επελέγη ως το καλύτερο μεταξύ εκατοντάδων ξενοδοχείων και διακρίθηκε για την ιδανική τοποθεσία στην οποία βρίσκεται, στο Ημεροβίγλι, κτισμένο στη μαγευτική Καλντέρα, σε υψόμετρο 300 μέτρων.

Ειδική μνεία γίνεται στην ποιότητα των υπηρεσιών του πολυτελούς boutique ξενοδοχείου, καθώς παρέχει «ασύγκριτη ποιότητα» και «υπηρεσίες υψηλού επιπέδου».

Το περιοδικό μεταξύ άλλων αναφέρει: “…η απρόσκοπτη θέα της Καλντέρας από την εκπληκτική τοποθεσία του ξενοδοχείου είναι σαγηνευτική, ενώ την ώρα που δύει ο ήλιος, είναι απλά, μαγευτική…”.

Το Grace Santorini διαθέτει 20 πολυτελείς σουίτες και deluxe δωμάτια με κομψό σχεδιασμό και minimal διακόσμηση, όπως και ιδιωτικές βεράντες με jacuzzi που το αναδεικνύουν ως την ιδανική επιλογή για την απόλαυση αυτής της μοναδικής τοποθεσίας. Η ειδυλλιακή Grace Suite, θεωρείται η μεγαλύτερη και πιο άνετη σουίτα σε ολόκληρη την Καλντέρα.

Το ξενοδοχείο διαθέτει ένα εστιατόριο και δύο υπέροχες πισίνες, συμπεριλαμβανομένης μίας πισίνας infinity, η οποία χαρίζει θέα προς το πέλαγος, που κόβει την ανάσα.

Δείτε ποιο το ακριβότερο ξενοδοχείο του κόσμου, που βρίσκεται στην Ελλάδα και ποιο ελληνικό νησί θεωρείται το καλύτερο του κόσμου;

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.