Dancing on Ice: σαν βαρέλι έσκασε η Πηνελόπη [video]

Σαν βαρέλι έσκασε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στον πάγο μετά από την πτώση στο Dancing on Ice. Δείτε το βίντεο.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ήταν η πρώτη εκ των τριών παιχτών που χόρεψε στον ημιτελικό του «Dancing on ice». Με το ροκ κομμάτι “sweet child o mine” των Guns n roses όπου ήταν επιλογής της, η σέξι ηθοποιός Πηνελόπη Αναστασοπούλου «μάγεψε» με την άνεση της. Όμως στο τέλος δυστυχώς έφυγε από τα χέρια του χορευτή της και έφαγε τούμπα.

Η κριτική επιτροπή της έδωσε το συνολικό βαθμό 14,5. Η ηθοποιός πονούσε αρκετά και ήταν φανερά συγκινημένη λόγω του ατυχήματος της και της ολοκλήρωσης του dancing on ice.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μετά την πτώση της στη πρώτη χορογραφία δομκιμάστηκε σε μια δεύτερη πολύ απαιτητική χορογραφία με πολύ δύσκολα λιφτ στον ημιτελικό του «Dancing on ice» όπου εντυπωσίασε κοινό και επιτροπή ενώ στο τέλος της χορογραφίας φανερά συγκινημένη έκανε μια αγκαλιά τον παρτενέρ της. Η επιτροπή στην δεύτερη χορογραφία της έβαλε 17,5. συνολικά βαθμούς και σχολίασε την τελευταία χορογραφία της ως την καλύτερη που έχει κάνει ως τώρα.

Η ίδια ζήτησε συγγνώμη απο την κριτική για την συγκίνησή και την αυθορμητικότητά της, η επιτροπή όμως την συγχάρηκε για αυτό ακριβώς τον λόγο. Και η Μπαλατσινού την ενθάρυνε λέγοντάς της “κλάψε Πηνελόπη μου, κλάψε”.

Δείτε το video της πτώσης της Πηνελόπης Αναστασοπούλου:

Δείτε φωτογραφίες από την τούμπα της Πηνελόπης Αναστασοπούλου:

Δείτε την Πηνελόπη Αναστασοπούλου γυμνή σε παλιές φωτογραφίες.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.