Συνέλαβαν ποδοσφαιριστές για σεξουαλική επίθεση

Αίσθηση προκάλεσε η είδηση της σύλληψης έξι ποδοσφαιριστών, για τη συμμετοχή τους σε σεξουαλική επίθεση. Τι ανέφερε η κοπέλα για την επίθεση που δέχτηκε;

Σάλο έχει προκαλέσει στην Βρετανία, η είδηση για την σύλληψη έξι ποδοσφαιριστών της Brighton και της Bournemouth, οι οποίοι κατηγορούνται για σεξουαλική επίθεση σε νεαρή γυναίκα.

Οι πέντε από τους ποδοσφαιριστές ηλικίας 18,19, 24 και δύο 20 ετών αγωνίζονται για την Brighton και ένας 20χρονος για την Bournemouth.

Η κοπέλα είχε καταγγείλει αμέσως την βίαιη σεξουαλική επίθεση από τους έξι, ωστόσο δεν υπήρχαν επαρκείς αποδείξεις για να στοιχειοθετήσουν κατηγορία. Με ανακοίνωσή της η Brighton, επιβεβαιώνει ότι πέντε μέλη του συλλόγου «ανακρίνονται» από την αστυνομία για την διαλεύκανση επεισοδίου που σημειώθηκε τον Ιούλιο του 2011.

Πάντως, η ομάδα δεν θέλησε να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το θέμα με τους ποδοσφαιριστές. Την ίδια ώρα, εκπρόσωπος της Bournemouth δήλωσε ότι όντως ανάμεσα στους συλληφθέντες υπάρχει και ένας παίκτης της ομάδας. Απέφυγε ωστόσο να δώσει στη δημοσιότητα το όνομά του.

Διαβάστε για καθηγητή της νομικής που εκβιάζει μαθήτριες για σεξ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.