Θόδωρος Αγγελόπουλος: αιτία θανάτου, ιατρικό ανακοινωθέν

Τι ανακοίνωσαν οι γιατροί για τον θάνατο του μεγάλου σκηνοθέτη Θόδωρου Αγγελόπουλου; Ποια η αιτία θανάτου του Θόδωρου Αγγελόπουλου;

Ο κ. Χατζηγιαννάκης Ευάγγελος διευθυντής και χειρούργος στο ιατρικό ανακοινωθέν για τον αιφνίδιο θάνατο του μεγάλου έλληνα σκηνοθέτη, Θεόδωρου Αγγελόπουλου δήλωσε ότι “τον πλησιάσαμε να κάνουμε το ακατόρθωτο” ενώ ήταν βαρύτατα τραυματισμένος.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν για τον Θάνατο του Θόδωρου Αγγελόπουλου, όταν ξεκίνησαν οι γιατροί την επέμβαση, είχε ρήξη σπλήνας και αριστερού νεφρού και ήταν αδύνατον να κρατηθεί στη ζωή, γιατί υπήρχε οστική σύνθλιψη του ιερού οστού, του οστού που στηρίζει τη λεκάνη, που επέφερε τέτοια αιμορραγία που δεν μπορούσε να ελεγχθεί με τίποτα. Όπως ανέφερε ο γιατρός χειρούργος “προσπαθήσαμε μέχρι την τελευταία στιγμή για να προσφέρουμε κάτι παραπάνω”.

Ο διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, κ. Γεωργιάδης στο ιατρικό ανακοινωθέν, δήλωσε ότι “δυστυχώς όταν παραλάβαμε τον Θόδωρο Αγγελόπουλο είχε υποστεί ήδη καρδιακή ανακοπή, είχε σταματήσει η καρδιά του και τον υποστηρίζαμε μηχανικά, έτσι ώστε να διατηρήσουμε κάποιες στοιχειώδεις ζωτικές λειτουργίες ώστε να μπορέσουμε να διεκπεραιώσουμε το χειρουργείο.

Ο κ. Γεωργιάδης έκανε γνωστό πως παρά τη μηχανική υποστήριξη έκανε δύο καρδιακές ανακοπές και είχε σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση και σοβαρότατα τραύματα στο θώρακα. Όπως δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης ο έλληνας σκηνοθέτης ήταν ένας εξαιρετικά βαρύς πολυτραυματίας και έγιναν 4 προσπάθειες για να υποστηριχθούν οι ζωτικές λειτουργίες του μετά από τις ανακοπές, αλλά στο χειρουργείο η αιμορραγία ήταν ανεξέλεγκτη και έτσι χάθηκε ο Θεόδωρος Αγγελόπουλος.

Διαβάστε ποιο το βιογραφικό του Θόδωρου Αγγελόπουλου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!