Ζώδια 2012: αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Τι λένε οι αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια 2012; Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο το 2012;

Το νέο έτος είναι εδώ και οι προβλέψεις για τα ζώδια 2012 είναι πιο επίκαιρες από ποτέ.

Τι επιφυλάσσουν τα ζώδια 2012 για το μέλλον της επόμενης -δύσκολης- χρονιάς; Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο, τόσο αναλυτικές που δεν θα σας μείνει καμία απορία!

ΖΩΔΙΑ 2012 Προβλέψεις

ΚΡΙΟΣ 2012
Γενικές προβλέψεις: Το 2012, για εσένα που ανήκεις στο ζώδιο του Κριού αυξάνονται τα άγχη, οι αγωνίες και η κούραση, αλλά ταυτόχρονα και οι δυνατότητες να πλησιάσεις στόχους και όνειρα δεκαετιών, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στην καριέρα σου. Ο Ουρανός στο ζώδιό σου για όλη την διάρκεια του χρόνου, το δεύτερο μισό σε ανάδρομη κίνηση, αλλάζει τα δεδομένα σου και κάνει έντονη την ανάγκη να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου και να την φέρεις πιο κοντά σε αυτά που είχες ονειρευτεί. Τη χρονιά αυτή μπορείς να δουλέψεις περισσότερο σε κάποιες νέες ιδέες, να βάλεις καινούργιους στόχους, αλλά και να αποκτήσεις μία διαφορετική οπτική των πραγμάτων, είτε αυτή αφορά στα αισθηματικά σου ζητήματα, είτε τα επαγγελματικά ή οικογενειακά. Να θυμάσαι μόνο να λειτουργείς με βάση τη λογική σου και όχι με τον παρορμητισμό, γιατί κάποιες τέτοιες στιγμές μπορείς να κάνεις μοιραία λάθη και να χάσεις ακόμη και αυτά που έχεις κερδίσει. Προτίμησε το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σου, από τις 12 Μαρτίου έως τις 23, να μην ριψοκινδυνέψεις τίποτα και να παραμείνεις πιστός σε αυτά που έχεις δρομολογήσει να κάνεις. Με τον Κρόνο να συνεχίζει την πορεία του στον Ζυγό, από τις αρχές του έτους μέχρι τις 6 Οκτωβρίου, σε ανάδρομη κίνηση από 8 Φεβρουαρίου μέχρι 25 Ιουνίου, θα εκτιμήσεις και θα αξιολογήσεις καλύτερα την σημασία που έχει στην ζωή σου να έχεις δίπλα σου άτομα που να σε νοιάζονται πραγματικά και θα πάψεις να αναλώνεσαι σε εφήμερες σχέσεις και επαφές, που το μόνο που τελικά σου προσφέρουν είναι τόνωση του γοήτρου σου και τίποτε άλλο. Οι προτεραιότητές σου, ίσως να προσανατολιστούν στο να δημιουργήσεις οικογένεια ή έστω, στο να καλλιεργήσεις και να συντηρήσεις καλύτερα τις ουσιαστικές σχέσεις της ζωής σου.

ΤΑΥΡΟΣ 2012
Γενικές προβλέψεις: Φίλε Ταύρε, το 2012 θα σε καλημερίσει ευχάριστα, με τον Δία να συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιό σου για το πρώτο εξάμηνο του χρόνου. Το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στον επαγγελματικό σου τομέα και οι συγκυρίες που θα προκύψουν, μπορεί να είναι καθοριστικής σημασίας για την εξέλιξή σου σε αυτόν. Το ζήτημα όμως που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις, είναι κατά πόσο είσαι ρεαλιστής και προσγειωμένος, στις βλέψεις σου για το μέλλον και τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν αυτό το διάστημα. Πρέπει να προσέχεις να μην παρασυρθείς από υπερεκτιμημένες αξιολογήσεις και να αποφύγεις να ξανακάνεις λάθη του παρελθόντος, που ήδη έχεις πληρώσει. Με σύμμαχό σου τον Άρη από το φιλικό για εσένα ζώδιο της Παρθένου μέχρι τις 4 Ιουλίου, σε ανάδρομη κίνηση από 24 Ιανουαρίου μέχρι 14 Απριλίου, οι ιδέες για την επαγγελματική σου επέκταση δε θα λείψουν, όπως και οι δυνατότητες να βλέπεις τα πράγματα από την πρακτική και καθαρά ωφελιμιστική πλευρά. Από τις 12 Ιουνίου και μετά, ο Δίας θα κινείται στους Διδύμους και οι επαφές σου θα διακρίνονται από μία αξιόλογη εύνοια και δυνατότητα δημιουργίας της κατάλληλης ατμόσφαιρας, προκειμένου να προωθήσεις τις απόψεις σου, είτε σε προϊσταμένους είτε σε συνεργάτες και να εδραιώσεις τη θέση σου, χωρίς να μπορεί να σε βλάψει κανείς και τίποτα. Αυτό το διάστημα οι επαφές σου με φίλους ή συνεργάτες, θα αποκτήσουν μια πιο θετική χροιά, πράγμα που θα σε βοηθήσει να κινηθείς μαζί τους, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα σε κοινούς στόχους και επιδιώξεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ 2012
Γενικές προβλέψεις: Αγαπητέ Δίδυμε, μπορείς να καλωσορίσεις το 2012 με το πιο πλατύ σου χαμόγελο, γιατί είναι σίγουρα μία ιδιαίτερα δημιουργική και τυχερή χρονιά για εσένα, τόσο για τα επαγγελματικά όσο και για τα αισθηματικά σου, ιδιαίτερα το δεύτερο εξάμηνο, που ο Δίας θα επισκεφτεί το ζώδιό σου και θα σου χαρίσει όλες τις ευεργετικές του ιδιότητες. Από τον Ιανουάριο μέχρι τον Ιούλιο, που ο Άρης θα κινείται στην Παρθένο, σε ανάδρομη πορεία από τις 24 Ιανουαρίου μέχρι 14 Απριλίου, οι ιδέες σου θα είναι άφθονες και δεν αποκλείεται να θέσεις σε εφαρμογή ένα φιλόδοξο σχέδιό σου, που θα σου αποφέρει σημαντικά οικονομικά οφέλη. Ο Κρόνος βέβαια, που θα κινείται ανάδρομα στον Ζυγό από τις 8 Φεβρουαρίου μέχρι τις 25 Ιουνίου, ίσως σε κάνει να βιώσεις έντονα τη σωματική και συναισθηματική κούραση, λόγω αυξημένων ευθυνών και εξαιτίας κάποιων δυσκολιών επικοινωνίας που θα έχεις με τα άτομα που σε περιβάλλουν, αλλά δεν ωφελεί να το βάλεις στα πόδια. Εκμεταλλευόμενος την παρουσία του κυβερνήτη σου Ερμή, από το δεύτερο μισό του Απριλίου και μετά, στον Ταύρο και στο ζώδιό σου, πάρε πρωτοβουλίες, κάνε ένα καλό ξεκαθάρισμα στη ζωή σου και κράτα μόνο ό,τι και όποιον σε κάνει να αισθάνεσαι καλά. Μην παρασυρθείς από το συναίσθημα, ιδιαίτερα γύρω στις 20 Μαΐου, που θα λάβει χώρα η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιό σου, και λειτούργησε με βάση τη λογική και το συμφέρον σου. Μη συμβιβάζεσαι με ημίμετρα και διεκδίκησε για τον εαυτό σου μία καλύτερη ποιότητα ζωής, ό,τι και να συμπεριλαμβάνει αυτό. Από τις 12 Ιουνίου μέχρι τέλος του χρόνου, που ο Δίας θα κινείται επίσημα στο ζώδιό σου, μπορείς να αξιοποιήσεις τις δυνατότητές σου εκμεταλλευόμενος γεγονότα και ευκαιρίες που θα σου δοθούν και να τολμήσεις να κάνεις τις αλλαγές εκείνες, που θα στολίσουν με τα πιο όμορφα χρώματα την καθημερινότητά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 2012
Γενικές προβλέψεις: Το 2012 για εσένα που ανήκεις στο ζώδιο του Καρκίνου, είναι μία χρονιά μεγαλύτερης εξωστρέφειας, ανάμειξης με περισσότερο κόσμο και έντονης κοινωνικής δραστηριοποίησης. Ο Δίας από το ζώδιο του Ταύρου για το πρώτο εξάμηνο του χρόνου, θα σου προσφέρει αρκετές επιλογές στον επαγγελματικό σου τομέα, που θα σου χαρίσουν ουσιαστικότερες προοπτικές ικανοποίησης αλλά και οικονομικής ευημερίας. Ο Κρόνος από τον Ζυγό το ίδιο διάστημα, συνδέεται άμεσα με συνεργασίες ή συνεταιρισμούς και φαίνεται ότι το κλειδί για να αυξήσεις τα έσοδα σου και να εξασφαλίσεις μία καλύτερη ποιότητα ζωής, βρίσκεται στην επιλογή σωστών συνεργατών και συνεταίρων. Ο Άρης θα βρίσκεται στην Παρθένο από τις αρχές του χρόνου μέχρι τις 4 Ιουλίου, σε ανάδρομη κίνηση από τις 24 Ιανουαρίου έως τις 14 Απριλίου και η έμφαση είναι στην επικοινωνία, στην διερεύνηση των οριζόντων σου, στην κοινωνική σου αναβάθμιση και στην προβολή των ικανοτήτων ή των προϊόντων της εργασίας σου. Αυτό το διάστημα, είναι ευνοϊκό για να κάνεις τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα ανάμεσα σε φίλους, συντρόφους και συνεργάτες. Αν δεν σε καλύπτουν ή δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σου, δεν έχουν πια χώρο στη ζωή σου. Από το καλοκαίρι και μετά, που ο Δίας θα κινείται στους Διδύμους και ο Κρόνος από τις 6 Οκτωβρίου και μετά στο φιλικό για εσένα Σκορπιό, τη θέση τους θα πάρουν νέοι άνθρωποι, πιο αποφασισμένοι να σε στηρίξουν, αλλά και να εκτιμήσουν τα προσόντα και το χαρακτήρα σου συνολικότερα.

ΛΕΩΝ 2012
Γενικές προβλέψεις: Δεν ξεκινά με πολύ καλή διάθεση το 2012 για σένα, φίλε Λέοντα, και αυτό συμβαίνει γιατί γύρω σου θα επικρατεί μεγάλο μπέρδεμα, το οποίο θα προσπαθείς να λύσεις. Ο Άρης θα κινείται στην Παρθένο για το πρώτο εξάμηνο του χρόνου, από 24 Ιανουαρίου όμως μέχρι 14 Απριλίου σε ανάδρομη πορεία, και θα σου προκαλέσει καθυστερήσεις, αναβολές αλλά και την τάση για απομόνωση και περισυλλογή! Προσπάθησε να μην παίρνεις κατάκαρδα τις αναβολές των σχεδίων σου αυτό το διάστημα ή τα καβγαδάκια που θα προκύπτουν και μην ξεχνάς ότι διανύουμε περίοδο ριζικών μεταρρυθμίσεων. Από εκεί και μετά, ο Δίας ξεκινάει την πορεία του στους αισιόδοξους Διδύμους και καθιστά το κλίμα της καθημερινότητάς σου πιο ευχάριστο και ανάλαφρο. Με καλό προγραμματισμό, με μεγάλη σχολαστικότητα και προσοχή, δεν πρόκειται να κάνεις το χατίρι κανενός που επιθυμεί να σου προκαλέσει προβλήματα, αλλά μένεις πιστός στα δικά σου ζητούμενα και επιδιώξεις. Με τη βοήθεια του Ερμή στο ζώδιό σου τον Αύγουστο, θα καταφέρεις να δρομολογήσεις τα πράγματα εκεί που θέλεις εσύ. Η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιο του Σκορπιού στις 6 Οκτωβρίου, τονίζει την ελπίδα σου για το αύριο, παρ’ όλο που οι συναισθηματικές σου αναμοχλεύσεις θα συνεχίζονται. Μέχρι τέλος του χρόνου θα έχεις τύχη, τόσο αισθηματική όσο και οικονομική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 2012
Γενικές προβλέψεις: Αγαπητέ Παρθένε, το κλίμα του 2012, κατά το μεγαλύτερο μέρος του έτους πρόκειται να είναι ταραχώδες, όμως δεν θα λείψουν και οι στιγμές απόλαυσης και ξεγνοιασιάς, που θα σε αναζωογονήσουν. Ο Άρης θα κινείται στο ζώδιό σου για το πρώτο εξάμηνο του χρόνου και το διάστημα είναι κατάλληλο για να προσπαθήσεις να εξομαλύνεις το τεταμένο κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Δεν συμφωνούν όλοι μεταξύ τους και πάντα θα υπάρχουν αντιδράσεις, γι’ αυτό μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς και μην στεναχωριέσαι άδικα. Φρόντισε να ισορροπήσεις τα κακώς κείμενα στις επαφές σου και μην εξωθείς τα πράγματα στα άκρα, μόνο και μόνο για να βγεις από πάνω. Εάν ταλαιπωρείσαι από κάποιο πρόβλημα υγείας, πρέπει αυτό το διάστημα να αποφύγεις την υπερένταση και την κούραση. Από τις 12 Μαρτίου μέχρι τις 4 Απριλίου, ο κυβερνήτης σου Ερμής σε ανάδρομη πορεία από το ζώδιο του Κριού και των Ιχθύων, θα φέρει στην επιφάνεια κάποια οικονομικά ζητήματα, που θα σε ταράξουν. Πρέπει να επιδείξεις ψυχραιμία και καλό προγραμματισμό των εξόδων σου. Το πλανητικό σκηνικό κοντά στις Εκλείψεις (Η Ηλιακή θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαΐου και η Σεληνιακή στις 4 Ιουνίου) σε εκθέτει σε κινδύνους και μπορεί να πέσεις θύμα κλοπής ή απάτης. Από εκεί και μετά, ο Δίας θα κάνει την είσοδό του στους φιλικούς για εσένα Διδύμους και θα γλυκάνει την καθημερινότητά σου με συναίσθημα και δημιουργικότητα. Μία σχέση θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου και θα σε κάνει και πάλι να ονειρεύεσαι. Φαίνεται ότι το καλοκαίρι θα πάει πολύ καλύτερα από τις υπόλοιπες εποχές του χρόνου και πρέπει να το εκμεταλλευτείς, κάνοντας τα αδύνατα δυνατά για να βελτιώσεις την ποιότητα του βιοτικού σου επιπέδου, αλλά και για να εξασφαλίσεις καλύτερες συνθήκες εργασίας.

ΖΥΓΟΣ 2012
Γενικές προβλέψεις: Αγαπητέ Ζυγέ, το 2012 θα ξημερώσει για εσένα με τον Κρόνο να συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιό σου, γεγονός που θα επηρεάσει τις προσωπικές σου υποθέσεις και ταυτόχρονα θα κάνει εμπόλεμο το περιβάλλον γύρω σου. Έλεγξε την νευρικότητα σου, καταπολέμησε την απαισιοδοξία σου και βρες τρόπους να βγαίνεις από τα αδιέξοδα, που θα προκαλούν τα διάφορα γεγονότα στην καθημερινότητα σου. Προσπάθησε να μην επηρεαστείς από ό,τι προκύψει, το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στον Κριό και τους Ιχθείς, από τις 12 Μαρτίου έως τις 4 Απριλίου και περίμενε να ανασυγκροτήσεις τις δυνάμεις σου από τον Μάιο και μετά. Να είσαι υπεύθυνος στις υποχρεώσεις σου, ζήτα πίστωση χρόνου αν το κρίνεις απαραίτητο και μίλα με ειλικρίνεια σε εκείνους από τους οποίους επηρεάζεσαι ψυχολογικά και οικονομικά. Είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να κάνεις. Το πέρασμα του Δία στους Διδύμους από τον Ιούνιο και μετά, θα σου δώσει την αφορμή να σκεφτείς ότι το μέλλον δεν είναι πάντα η συνέχεια του παρελθόντος… Αξιοποίησε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν αυτήν την περίοδο στα αισθηματικά σου, γίνε πιο συνεργάσιμος με εκείνους που αγαπάς ή, στην περίπτωση που ακόμη ψάχνεις, με τους ανθρώπους που διεκδικούν την προσοχή σου. Φρόντισε να συνειδητοποιήσεις πως ό,τι χάθηκε είναι χαμένο και πάρε πρωτοβουλίες, για να εκμεταλλευτείς τα νέα δεδομένα. Στις 6 Οκτωβρίου ο Κρόνος εγκαταλείπει οριστικά το ζώδιό σου, για να περάσει στον Σκορπιό και η ανάγκη σου για αλλαγή και ανανέωση θα είναι τόσο έντονη, που θα σου δώσει το κίνητρο που χρειάζεσαι για να κάνεις πιο δημιουργική την καθημερινότητά σου, αλλά και το γενικότερο φάσμα των δραστηριοτήτων της ζωής σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 2012
Γενικές προβλέψεις: Το 2012 αναμένεται να είναι χρόνος σκληρής δουλειάς και εξελίξεων σε όλους τους τομείς της ζωής σου, φίλε Σκορπιέ. Με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα να συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερου, ανάδρομος από 11 Απριλίου μέχρι 18 Σεπτεμβρίου, ταυτόχρονα με την κίνηση του Άρη για το πρώτο εξάμηνο του έτους στην Παρθένο, θα βγεις από την νωθρότητα και θα πάρεις δυναμικές αποφάσεις. Θα χρειαστεί βέβαια πολύ κόπο και αρκετή δουλειά, μέχρι να προσαρμόσεις τις καταστάσεις στις επιδιώξεις σου, αλλά θα δεις αρκετά νωρίς τα αποτελέσματα και θα πάρεις θάρρος για να συνεχίσεις. Με τον Δία να κινείται στον φιλικό για εσένα Ταύρο μέχρι τις 12 Ιουνίου, θα έχεις την ευκαιρία να αναθερμάνεις τη σχέση με τον ερωτικό σου σύντροφο και θα βρεις λίγο περισσότερο χρόνο για να του αφιερώσεις. Από εκεί και μετά στο ζώδιο των Διδύμων, θα αυξήσει την ενεργητικότητά σου, ενώ θα σου δώσει και την απαραίτητη διαίσθηση, που θα σε καθοδηγήσει να φτάσεις στους στόχους σου. Σίγουρα τους επόμενους μήνες θα γίνεις πιο σοφός και θα βρεις τις απαντήσεις που ψάχνεις σε πολλά θέματα. Στις αρχές του Οκτώβρη ο Κρόνος θα περάσει στο ζώδιό σου και θα πρέπει να ανασυγκροτήσεις τις δυνάμεις σου, για να χειριστείς καλύτερα τις υποχρεώσεις σου. Καταβάλλοντας αυτήν την προσπάθεια και δουλεύοντας σύμφωνα με τις απαιτήσεις του περιβάλλοντός σου, θα μπορέσεις να πετύχεις αυτά που ονειρεύεσαι.

ΤΟΞΟΤΗΣ 2012
Γενικές προβλέψεις: Οι αναστατώσεις συνεχίζονται για εσένα και το 2012, φίλε Τοξότη, καθώς το πλανητικό σκηνικό του χρόνου θα αλλάζει αιφνίδια τα προγράμματα σε όλους τους τομείς της ζωής σου, που σε απασχολούν. Από τον Ιανουάριο κιόλας, ο Άρης ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στην Παρθένο, η οποία θα διαρκέσει μέχρι τα μέσα Απριλίου και θα συμπέσει με την επίσης ανάδρομη κίνηση του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή, από τις 12 Μαρτίου μέχρι τις 4 Απρίλη, αστρολογικές όψεις που θα φέρουν δυσκολίες στην επικοινωνία σου, μυστικότητα στις επαφές σου και αρκετές έγνοιες. Τα γεγονότα που θα προκύπτουν, θα σε αναγκάσουν να αλλάξεις την καθημερινή σου πορεία, είτε αυτά προέρχονται από το χώρο της δουλειάς σου είτε από το φιλικό σου περιβάλλον. Το σίγουρο είναι ότι η παρουσία του κυβερνήτη σου Δία στο σταθερό ζώδιο του Ταύρου, θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις που χρειάζεσαι άμεσα, είτε για να προωθήσεις ένα σημαντικό σου σχέδιο, είτε για να σχεδιάσεις τα επόμενα δημιουργικά σου βήματα. Το πέρασμά του στο ζώδιο των Διδύμων, από τις 12 Ιούνη και μετά, θα σε βοηθήσει ώστε να ξαναβρείς τη χαμένη σου δημιουργικότητα, να βγεις ξανά στον ερωτικό στίβο με την παρορμητικότητα και τον ερωτισμό που θα σε χαρακτηρίζει και κυρίως, να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την ζωή σου. Η παρουσία του Άρη στο ζώδιό σου από 7 Οκτωβρίου μέχρι 17 Νοεμβρίου, θα είναι άλλη μια κινητήρια δύναμη για την αισθηματική σου ζωή, καθώς τα φλερτ και η επικοινωνία, ακόμα και η δημιουργία σχέσεων, είναι εκείνα που θα καλυτερέψουν κατά πολύ την ζωή σου. Το πέρασμα του Κρόνου στον Σκορπιό από τις 6 Οκτώβρη, θα βγάλει στην επιφάνεια όλες σου τις ευαισθησίες, κυρίως για αγαπημένα πρόσωπα και την οικογένειά σου. Δεν αποκλείεται κιόλας να επιστρέψεις στα πάτρια εδάφη, αν βρίσκεσαι μακριά, ή να κάνεις δραστικές κινήσεις για να επεκτείνεις τη δική σου οικογένεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 2012
Γενικές προβλέψεις: Το ξεκίνημα του 2012 σε βρίσκει σε εγρήγορση, αγαπητέ Αιγόκερε, και ενδείκνυται για κινήσεις στον επαγγελματικό σου τομέα, καθώς και το ενδιαφέρον για αυτόν θα είναι αυξημένο και οι συγκυρίες μπορεί να αποβούν θετικά καθοριστικές για την εξέλιξή σου. Ο Άρης θα κινείται στο ζώδιο της Παρθένου μέχρι το καλοκαίρι, σε ανάδρομη κίνηση από τις 24 Ιανουαρίου έως τις 14 Απριλίου, και το διάστημα είναι καθοριστικό για να αναδιοργανώσεις όλα όσα σχετίζονται με τη δουλειά σου. Το ζήτημα όμως που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις, είναι κατά πόσο θα είσαι ρεαλιστής και προσγειωμένος στις βλέψεις σου. Το μέλλον και οι ευκαιρίες του θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο και θα υπάρχει ο κίνδυνος να αποκοπείς από την πραγματικότητα, με αποτέλεσμα να χτίζεις παλάτια στην άμμο. Πρέπει λοιπόν να εστιάσεις την προσοχή σου στην αξιολόγηση κάποιων λανθασμένων κινήσεων του παρελθόντος και την αποφυγή τους στο άμεσο μέλλον. Οι ιδέες για την επαγγελματική σου επέκταση θα είναι πιο έντονες από τον Σεπτέμβριο και μετά, που ο Πλούτωνας θα επιστρέψει σε κανονική πορεία στο ζώδιό σου, όπως και οι δυνατότητες να βλέπεις τα πράγματα από την πρακτική και καθαρά ωφελιμιστική τους πλευρά. Οι επαφές σου τότε θα διακρίνονται από μία αξιόλογη εύνοια και δυνατότητα δημιουργίας της κατάλληλης ατμόσφαιρας, προκειμένου να προωθήσεις τα συμφέροντά σου. Από τις 6 Οκτωβρίου και μετά, που ο κυβερνήτης σου Κρόνος θα κάνει την είσοδο του στον Σκορπιό, καλό είναι να αποφύγεις τους πειραματισμούς, να ακολουθήσεις την πεπατημένη και να παραμείνεις πιστός σε αυτά που έχεις προγραμματίσει. Ο τομέας της επικοινωνίας σου θα είναι επίσης τονισμένος, με τον Δία να κινείται στους Διδύμους και να σου χαρίζει αυτοπεποίθηση και έντονη κοινωνικότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 2012
Γενικές προβλέψεις: Φίλε Υδροχόε, το 2012 βρίσκει τον Ποσειδώνα να συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιό σου και εξακολουθεί να σε ταλαιπωρεί, καθώς και να σου αδειάζει ολοένα και περισσότερο τις μπαταρίες, που προσπαθείς αναποτελεσματικά να φορτίζεις. Αυτό όμως δεν θα διαρκέσει για πολύ, μιας και στις 4 Φεβρουαρίου αποφασίζει να σε εγκαταλείψει, με αποτέλεσμα να αρχίσεις πάλι να ονειρεύεσαι και να κάνεις σχέδια για το μέλλον. Ο Άρης από την Παρθένο, για το πρώτο εξάμηνο του έτους, σε ανάδρομη πορεία από τις 24 Ιανουαρίου μέχρι τις 14 Απριλίου, θα κάνει τους ανθρώπους που είναι δίπλα σου και κυρίως τους συνεργάτες σου, να αναγνωρίσουν τους κόπους σου και να πιστέψουν περισσότερο σε εσένα και τις δυνατότητές σου. Θα τονίσει την διαισθητική σου ικανότητα, όχι μόνο για την ερωτική σου ζωή, αλλά θα σε βοηθήσει και στα οικονομικά ρίσκα, που είσαι έτοιμος να πάρεις. Τα γεγονότα αυτών των μηνών είναι πάρα πολύ πιθανό να σε ξαφνιάσουν και θα έχουν άμεση σχέση με τον ίδιο σου το σύντροφο και το τι έχει να σου προσφέρει ως άνθρωπος. Τα διαστήματα που ο Ερμής θα εκτελεί ανάδρομη πορεία (12/3-4/4/2012, 14/7-8/8/2012 και 7/11-27/11/2012), θα είναι περισσότερο προβληματικά και θα σε δυσκολέψουν περισσότερο από τα συνηθισμένα, αφού οι έννοιες σου θα πληθύνουν. Όμως, ο κυβερνήτης σου Ουρανός από τον Κριό, δεν θα πάψει στιγμή να σου στέλνει αισιόδοξα μηνύματα και, ευτυχώς για εσένα, το 2012 θα διανύσεις μία αρκετά δημιουργική χρονιά, τόσο στις επαφές σου με άτομα που θα γνωρίζεις, όσο και με αυτά που ήδη υπάρχουν στη ζωή σου και με τα οποία έχεις κοινούς παρανομαστές και ενδιαφέροντα. Το δεύτερο εξάμηνο του χρόνου, ο Δίας θα κινείται στους Διδύμους και θα σε βοηθήσει σημαντικά, με την κοινωνικότητα που θα σου χαρίσει, να κατακτήσεις τις προσδοκίες σου. Κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό ή νομικές υποθέσεις και σπουδές, είναι μερικά από εκείνα που θα τα δεις να υλοποιούνται. Δώσε τέλος σε φόβους και άγχη που σου δημιουργούν καθημερινά προβλήματα και προσπέρασε όσα εμπόδια σου εμφανιστούν, χρησιμοποιώντας το κοφτερό μυαλό σου.

ΙΧΘΕΙΣ 2012
Γενικές προβλέψεις: Η αίσθηση που θα έχεις, αγαπητέ Ιχθύ, κατά το μεγαλύτερο μέρος του 2012, θα είναι αυτή της επιτέλεσης του καθήκοντος και του βάρους, που θα σου προσδίδουν οι επιπλέον υποχρεώσεις που θα προκύπτουν. Το ενδιαφέρον στην υπόθεση όμως, είναι ότι ανεξάρτητα από την θέση που καταλαμβάνεις στην πυραμίδα της ιεραρχίας (είτε της οικογένειας είτε της εργασίας), δεν θα βρίσκεσαι στην κορυφή αλλά στην βάση της, καθώς ο κυβερνήτης σου Ποσειδώνας θα εγκατασταθεί στο ζώδιό σου από τις 4 Φεβρουαρίου και σε ανάδρομη πορεία από τις 5 Ιουνίου μέχρι τις 11 Νοεμβρίου και θα παραμείνει εκεί, μέχρι το τέλος του χρόνου και θα σε επιφορτίσει με μία επιπλέον ευθύνη απέναντι στα άτομα που σε περιτριγυρίζουν και μία ανάγκη για επανεξέταση των αξιών σου. Αυτό από μόνο του δεν είναι κακό, καθώς οι προσπάθειες σου θα χαρακτηρίζονται από την επιμονή στην ολοκλήρωση των εργασιών στο καλύτερο δυνατό επίπεδο και η ικανοποίηση που θα εισπράττεις, όταν θα το πετυχαίνεις, θα είναι μεγάλη. Θα προγραμματίζεσαι καλύτερα και θα δίνεις βάση στις λεπτομέρειες. Με τον Άρη στην Παρθένο κατά το πρώτο εξάμηνο του χρόνου, πρέπει να προσέξεις λιγάκι την συμπεριφορά σου, γιατί πολλές θα είναι οι στιγμές που θα σε οδηγήσει σε επικριτικές συμπεριφορές, απέναντι κυρίως στους συναδέλφους σου. Έτσι λοιπόν, προκειμένου να αποφύγεις κόντρες και διαξιφισμούς, προτίμησε να μην παίρνεις θέση και να αποστασιοποιείσαι. Από τον Ιούνιο και μετά, ο Δίας θα κάνει την είσοδο του στους Διδύμους και οι επαφές σου θα χρωματιστούν με ρομαντισμό και θετική διάθεση. Η επικοινωνία με το σύντροφο και τους συνεργάτες σου θα είναι στα καλύτερα της και θα είναι αποκλειστικά στο χέρι σου να φέρεις τα γεγονότα στον δρόμο που θα σε κάνει ευτυχισμένο. Από τον Οκτώβριο και μετά όμως, με τον Κρόνο να περνάει στον Σκορπιό, το τελευταίο τρίμηνο του έτους σηματοδοτεί μία περίοδο κατά την οποία, όχι μονάχα οι σχέσεις, αλλά και οι γενικότερες κατευθύνσεις της ζωής σου, θα δοκιμαστούν και πολλά δεδομένα τους ίσως αλλάξουν ριζικά. Εκεί είναι κιόλας που θα πάρεις τις πιο σημαντικές αποφάσεις της ζωής σου, τόσο αισθηματικά όσο και επαγγελματικά και θα διαλευκάνεις καλύτερα μέσα σου ποια είναι τα πραγματικά σου ζητούμενα και οι ανάγκες σου.

Διαβάστε περισσότερες προβλέψεις για ζώδια 2012.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!